Έναρξη καλλιτεχνικών τμημάτων της Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου.

0

Έπειτα από μια μεγάλη περίοδο αποχής από τις δράσεις πολιτισμού, η νεοσύστατη Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) επενδύει στον τομέα του Πολιτισμού, διατηρώντας την πεποίθηση ότι ο πολιτισμός αποτελεί το σημαντικότερο πεδίο ενίσχυσης της παιδείας και της ανθρώπινης ελευθερίας.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) με την εποπτεία και την λειτουργία των καλλιτεχνικών και μουσικοκινητικών τμημάτων, σκοπεύει στην εφαρμογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος πολιτιστικής ανάπτυξης του Δήμου μας .

Οι περισσότερες δράσεις των τμημάτων που σχεδιάσαμε θα γίνονται στο Λυγουριό στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Άγιου Βασίλειου , ενώ δύο τμήματα θα λειτουργήσουν στον Άγιο Δημήτριο και στη Νέα Επίδαυρο.

Με γνώμονα τις ανάγκες που προκύπτουν , η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Επιδαύρου (Κ.Ε.Δ.ΕΠ.) σχεδίασε τα καλλιτεχνικά τμήματα να λειτουργήσουν στα χωριά που δεν υπήρχε παρόμοια δράση, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη της τις δράσεις των Αθλητικών και Πολιτιστικών τμημάτων των Συλλόγων που λειτουργούν ήδη.

Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά έως τη Πέμπτη 7 /10/21, από 10.30 έως 12.30 και 18.00 έως 20.00 στα τηλέφωνα: 27530 23544 & 6988 890 517.

Αφήστε μια απάντηση