Θλίψη στην Επίδαυρο για τον Αγγελή Προύντζο.

0

Θλίψη έχει προκαλέσει στην του Δήμου Επιδαύρου η είδηση του θανάτου, του Αγγελή Προύντζου που καταγόταν από το το Αρκαδικό του Δήμου Επιδαύρου αλλά ζούσε και εργαζόταν στο Πέραμα.

Μετά από πολύμηνη μάχη με τον κορονοϊό δεν τα κατάφερε και έφυγε σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ο ίδιος είχε αποκτήσει δύο κόρες με την σύζυγο του Νίκη ενώ στις τελευταίες εκλογές είχε θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος στον Δήμο Περάματος. Παράλληλα είχε ασχοληθεί με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο σε ομάδες της Αργολίδας μεταξύ αυτών και στον Φοίνικα Επιδαύρου.

Συλληπητήριο μήνυμα του Φοίνικα Επιδαύρου

Το Δ.Σ του Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑ εκφράζει τη θλίψη του και τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου Προύντζου,που σήμερα έφυγε από τη ζωή τόσο πρόωρα και άδικα. Ο ΑΓΓΕΛΟΣ,τίμησε ως ποδοσφαιριστής για χρόνια την φανέλα της ομάδας μας,αγάπησε πολύ τι ΦΟΙΝΙΚΑΡΑ όπως την αποκαλούσε πάντα,και ήταν συνοδοιπόρος μετέπειτα όλα αυτά τα χρόνια στην προσπάθεια μας. Είχες μεγάλα όνειρα όπως μας έλεγες για αυτή την ομάδα Άγγελε μας, δεν πρόλαβες όμως να βοηθήσεις να πραγματοποιηθούν γιατί έφυγες για την γειτονιά των Αγγέλων…

Θα σε θυμόμαστε πάντα φίλε μας, για πάντα στις καρδιές μας, καλό παράδεισο !!!

Αφήστε μια απάντηση