Έκτακτο επίδομα το Πάσχα – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι.

0

Ποιοι θα είναι οι δικαιούχοι του έκτακτου επιδόματος ενόψει Πάσχα 

Την ώρα που η ακρίβεια πιέζει όλο και περισσότερο τα νοικοκυριά, καθώς ο πληθωρισμός φτάνει σε ρεκόρ 25ετίας, η κυβέρνηση αναζητά λύσεις για να αντιμετωπιστεί η κρίση, με αποτέλεσμα να φαίνεται πως προκρίνεται η χορήγηση ενός έκτακτου επιδόματος ενόψει Πάσχα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα imerisia.gr, το επίδομα θα δοθεί το Πάσχα σε οικονομικά αδύναμα νοικοκυριά, όπως χαμηλοσυνταξιούχους, μακροχρόνια ανέργους και δικαιούχους του Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης.

Παράλληλα, στην κυβέρνηση υπάρχουν σενάρια και ιδέες που προφανώς συζητούνται, ωστόσο όπως είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, η κυβέρνηση θα ανακοινώσει τις λεπτομέρειες όταν είναι σίγουρη, με τις αποφάσεις να αναμένονται μέσα στον Μάρτιο ή το αργότερο έως τις αρχές Απριλίου.

Σημειώνεται ότι ο Γιάννης Οικονόμου είπε πως ο Μάρτιος είναι κρίσιμος μήνας. «Επεξεργαζόμαστε συνεχώς όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία. Προφανώς, το επόμενο διάστημα, ο επόμενος μήνας θα είναι κρίσιμος» τόνισε χαρακτηριστικά.

Η εν λόγω ενίσχυση, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, δεν αναιρεί, αντιθέτως έρχεται να προστεθεί στην οριζόντια στήριξη προς τους πολίτες στους λογαριασμούς ηλεκτρικού ρεύματος, στην μείωση του ΕΝΦΙΑ αλλά και στη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού το επόμενο διάστημα.

Ειδικά για τις ενεργειακές ανατιμήσεις διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση θα συνεχίζει να στηρίζει τα νοικοκυριά, τις επιχειρήσεις και τους αγρότες.

Αφήστε μια απάντηση