Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00 o μεγάλος τελικός για τον Φοίνικα.

0

Ο Τελικός Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, περιόδου 2021 – 2022, θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Απριλίου 2022 και ώρα 18:00 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Άργους, μεταξύ των ομάδων Φοίνικας Νέας Επιδαύρου – Παναργειακός ΑΠΟ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΣ Αργολίδας ο φετινός τελικός είναι αφιερωμένος στη Μνήμη του Θεοδοσίου (Σάκη) Παπαγεωργόπουλου, πρώην διαιτητή της Ένωσης, που τόσο άδικα έχασε την ζωή του και που κατά τη διάρκεια της περιπέτειας του αποτέλεσε παράδειγμα, για τον αγώνα που έδωσε, την πίστη του και την αισιοδοξία που χάριζε με το χαμόγελό του.

Α) Η είσοδος θα επιτρέπεται υποχρεωτικά μόνο με πρόσκληση που θα προμηθεύονται οι φίλαθλοι των ομάδων από το Δ.Σ του κάθε σωματείου. Στην κάθε πρόσκληση θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ΑΜΚΑ ή ΑΔΤ. Το κάθε σωματείο θα κρατά λίστα των εισερχομένων φιλάθλων που θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και θα παραδοθεί στην ΕΠΣ Αργολίδας και στο Α.Τ. Άργους.

Β) Θα τηρηθεί κατά την είσοδο αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο (πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, rapidtest, PRS)

Γ) Κατά την είσοδο στο γήπεδο είναι υποχρεωτική η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατήριου ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου για την ταυτοπροσωπία.

Αφήστε μια απάντηση