Ηρακλής Κόλλιας: Έπαρση και αλαζονεία ,Τα Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α Τ Α στους συνδημότες μας.

0

Διαπιστώνω αντί απαντήσεως επί της ουσίας συγκεκριμένου θέματος, ο κ.Παυλου με ύφος αλαζονικό και αρκετή έπαρση , κάνει λόγο για ύπαρξη τοπικού συμβούλου , μιλά για κακοήθεια στην πολιτική και τρομοκράτηση των Δημοτών! 
Ως προς την ουσία του ζητήματος έχει δρομολογηθεί από πλευράς του. Μα αυτές τις ενέργειες περιμέναμε να μας αναφέρει, καθώς μας  ψέγει και σε αυτό λέγοντας ότι θα ψάξει αν εχουμε ενδιαφερθεί στο παρελθόν. Επίσης ότι υπήρχε κάποιο χρέος στη ΔΕΗ και η βλάβη είναι από το 2018.


 Στην ΔΕΥΑΕΠ είστε από το 2019,σχεδόν 3 χρόνια. Αφήστε τις δικαιολογίες και μην πετάτε τη μπάλα στην εξέδρα λέγοντας ότι φταίνε οι προηγούμενοι. Εγώ το 2018 δεν ήμουν σύμβουλος , εκλέχθηκα το 2019 με την ψήφο των κατοίκων της Δήμαινας.

Οποιο πρόβλημα ανακύπτει θα το προωθώ αναλόγως. Και επειδή αναφέρετε κάτι για χρέος στη ΔΕΗ , το οποίο δεν ξέρω για πιο λόγο το αναφέρετε , οφείλετε να είστε συνεπείς , όχι μόνο εσείς , αλλά και οι προηγούμενοι και οι επόμενοι από σας.

Κλείνοντας θα περίμενα από ένα νέο άνθρωπο σαν κι εσάς να μην έχει έπαρση και να αντιμετωπίζει με ύφος  αλαζονικό  τους συναδέλφους του. Φτάσατε σε σημείο να μιλάτε για τρομοκρατία των συμπολιτών μας , επειδή σας ετέθη μια ερώτηση για ένα συγκεκριμένο ζήτημα!!
Τα  Σ Υ Μ Π Ε Ρ Α Σ Μ Α Τ Α   στους συνδημότες μας……..   

Εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση στους κατοίκους της Δήμαινας  και σε όλο τον Δήμο Επιδαύρου!

ΚΟΛΛΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Τοπικός Σύμβουλος ΔΗΜΑΙΝΑΣ

Αφήστε μια απάντηση