Επιστολή στο Δήμαρχο Επιδαύρου στο Πυροσβεστικό κλιμακίο της Νέας Επίδαυρου.

0

Επιστολή προς τον Δήμαρχο Επιδαύρου απέστειλε το Σωματείο Πυροσβεστών Αργολίδας & Αρκαδίας στην οποία αναφέρουν μεταξύ άλλων οτι στο εποχικό κλιμάκιο Νέας Επιδαύρου δεν λειτουργεί εδώ και ένα μήνα το σταθερό τηλέφωνο, τα κινητά δεν πιάνουν εντός του κλιμακίου, ενώ ζητούν κάδο απορριμμάτων, στέγαστρο και εγκαταστάσεις υγιεινής στο σημείο που σταθμεύει το πυροσβεστικό όχημα πάνω από το stork.


Αναλυτικά η επιστολή:

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνουμε ότι:

α) Το σταθερό τηλ του εποχικού κλιμακίου Νέας Επιδαύρου δεν λειτουργεί εδώ και ένα μήνα παρότι έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νέας Επιδαύρου τηλεφωνικά δύο φορές καμιά ενέργεια δεν έχει γίνει έως σήμερα να αποκατασταθεί η βλάβη.

Το ότι δεν λειτουργεί το σταθερό τηλέφωνο σε συνδυασμό ότι και τα κινητά τηλ δεν πιάνουν εντός του κλιμακίου είναι όπως καταλαβαίνεται σοβαρότατο πρόβλημα κατά της βραδινές ώρες που βρίσκονται οι συνάδελφοι εκεί.

β) Έχουμε ενημερώσει τηλεφωνικά την υπεύθυνη καθαριότητας από την περσινή αντιπυρική περίοδο ώστε να τοποθετηθεί ένας κάδος απορριμμάτων εκεί που σταθμεύει το πυροσβεστικά όχημα (πάνω από το stork) αλλά τίποτα ακόμη.

Στο σημείο δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις υγιεινής για την ανάγκη των συναδέλφων, ούτε μία βρύση, καθώς και ένα σωστό στέγαστρο. Προϋποθέσεις απαραίτητες για τους συναδέλφους που εργάζονται εκεί εκτεθειμένοι στους 40-42 βαθμούς. Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες».

Αφήστε μια απάντηση