Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτό ψάχνουν οι περισσότεροι για την καταγωγή της! Ποια η απάντησή της και η καταγωγή της από το Λυγουρίο; 

0

Το …τιμή μου και καμάρι μου, είναι αυτονόητο, είναι δεδομένο. Τι όμως συμβαίνει με όσα διαβάζουμε; Μεγάλη έκπληξη τα όσα είδαμε σχετικά με την καταγωγή της πανέμορφης παρουσιάστριας που αν κοιτάξει στην google θα δει στις πρώτες θέσεις σχετικές με το όνομα της πως την ψάχνουν σαν Αλβανίδα!

Η Αντελίνα με τον Χάρη Βαρθακούρη έχουν γίνει αναμφισβήτητα από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στην Ελληνική showbiz τα τελευταία τρία χρόνια!

Μάλιστα, τo ζευγάρι, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, είναι πολύ ενεργό στα social mediaκαι συχνά μέσω του Instagram μοιράζεται με τον κόσμο στιγμές από την καθημερινότητα του.

Έτσι, λοιπόν, πρόσφατα η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε ένα Q&A και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της ακόλουθων.

Συγκεκριμένα, μια από το τις ερωτήσεις που δέχτηκε και θέλησε να απαντήσει αφορούσε στην καταγωγή της.

“Ο μπαμπάς μου γεννημένος στην Αθήνα.Ο παππούς μου Κρητικός, απ΄την Ιεράπετρα με ρίζες απ΄το Αϊβαλί ,η γιαγιά μου καθολική με ρίζες από την Ιταλία (εξού και το όνομα μου) και Μικρά Ασία.

Η μαμά και η οικογένεια της από την Πελοπόννησο, Λυγουριό -Επίδαυρος, Αργολίδας”, έγραψε χαρακτηριστικά η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Δείτε την σχετική ανάρτηση…

Αφήστε μια απάντηση