Μπορεί τα τελευταία χρόνια εξαιτίας των υγειονομικών συνθηκών να στερηθήκαμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα, αλλά ο Προοδευτικός Σύλλογος Λυγουριού “Ο Καββαδίας” πιστός στο θεατρικό του ραντεβού, διοργανώνει ξανά ημερήσια εκδρομή στην πρωτεύουσα την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022. Τη φετινή χρονιά επιλέξαμε την παράσταση “Η Παγίδα”, μια αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, που μεταφέρεται στη σκηνή του θεάτρου “Ζίνα”, σε σκηνοθεσία Πέτρου Ζούλια και μουσική Ευανθίας Ρεμπούτσικα.

Η ημερήσια εκδρομή μας θα ξεκινήσει με επίσκεψη και ξενάγηση στο «Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο», επί της οδού Πατησίων, το οποίο αποτελεί το σπουδαιότερο μουσείο της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα του κόσμου, στον τομέα της Αρχαίας τέχνης. Στις συλλογές του εκπροσωπούνται όλοι οι πολιτισμοί που άνθισαν στον ελληνικό χώρο από την προϊστορική εποχή ως το τέλος της ρωμαϊκής περιόδου.

Θα ακολουθήσει φαγητό μετά μουσικής και γλέντι στην ταβέρνα “Το Μαυρέλι”, στο Κουκάκι. Στη συνέχεια, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Τάκης Παπαματθαίου καθώς και ένας θίασος καταξιωμένων ηθοποιών, μας υποδέχονται στο θέατρο “Ζίνα”, για να απολαύσουμε το αστυνομικό έργο που θεωρείται σταθμός στην ιστορία του είδους. Διασκεδαστική και πολυσύνθετη «Η Παγίδα» ξέρει να δημιουργεί συνεχώς «θέατρο εν θεάτρω», έτσι που τίποτα να μην είναι αυτό που φαίνεται. Ο συγγραφέας δημιουργεί μοναδικό σκηνικό παιχνίδι συγκινήσεων και ανατροπών, που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή του έργου.

Το συνολικό εισιτήριο κοστίζει 52€ και περιλαμβάνει το λεωφορείο, το θέατρο, την επίσκεψη με ξενάγηση στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, καθώς και τη διασκέδαση με φαγητό και απεριόριστο κρασί. Παράλληλα, ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ για την παράσταση, όπου οι δικαιούχοι πρέπει να έχουν προμηθευτεί το σχετικό έγγραφο από τα ΚΕΠ. Φυσικά μπορούν να προσέλθουν και όσοι φίλοι επιθυμούν και κατοικούν στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι για την εκδρομή μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως την Κυριακή 27 Νοεμβρίου. Για περαιτέρω πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6972247224.

Ελάτε να φτιάξουμε όλοι μαζί μια μεγάλη παρέα και να περάσουμε υπέροχα!!!

Με εκτίμηση,

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Αφήστε μια απάντηση