Έσπασε το νικηφόρο σερί του Φοίνικα το Διαβολίτσι (video).

0

Νίκη-ανάσα πήρε ο ΑΟ Διαβολιτσίου καθώς επιβλήθηκε 2-1 του Φοίνικα Ν. Επιδαύρου στο Μελιγαλά για την 15η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Με τέρμα του Ορλάντο στο ξεκίνημα και του Καντούτση στο φινάλε, οι νερατζούρι έφτασαν στη νίκη μετά από ενάμιση μήνα, ενώ ταυτόχρονο ηττήθηκαν οι υπόλοιποι της ουράς.

Οι Μεσσήνιοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Μπαλόπουλου από σέντρα του Μουλιάτου.

Ένα λεπτό όμως μετά κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Τσιγαρίδης έγινε κάτοχος της μπάλας, την έκοψε στον Ορλάντο ο οποίος πλάσαρε σημειώνοντας το 1-0.

Ο Τσιγαρίδης εκτέλεσε φάουλ στο 26′ αλλά η μπάλα βρήκε στον Καρέλη και στη συνέχεια στο δοκάρι για δεύτερη φορά.

Οι φιλοξενούμενοι  κατάφεραν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης όταν ο Παρασκευάς Κάπλαντζης εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπιτζής ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε περάσει στο παιχνίδι έκανε το 1-1. Μάλιστα ο Φοίνικας είχε μεγάλη ευκαιρία και στο 76’ αλλά το σουτ του Κάπλατζη βρήκε το δοκάρι.

Και φτάσαμε λοιπόν στο 88’ με τον Βέλλη να βγάζει τη σέντρα και τον τεράστιο Καντούτση με τρομερή κεφαλιά να στέλνει την μπάλα πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα γράφοντας το 2-1!!!

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Καπατσώρης, Μπαλόπουλος, Καντούτσης, Βέλλης, Πιτσιλής (37’ λ.τρ. Σταματελόπουλος 49’ λ.τρ. Πάγια), Ηλιόπουλος, Τσιγαρίδης (79’ Γκελκέρια), Μουλιάτος, Στραβάκος, Ορλάντο (46’ Γουέσλεϊ), Θώδης (79’ Δημητρίου).

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ: Συνοδινός, Μούγιος (85’ Γκουριώτης), Καρέλης, Χ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Παπαϊωάννου, Π. Κάπλατζης, Χατζησοφρωνίου (59’ Μπιτζής), Λαθούρης, Μερκούρη (88’ Παπαγεωργίου), Γεωργίου.

Αφήστε μια απάντηση