Με επιτυχία η 19η χορωδιακή συνάντηση στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας.

0

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Δήμου Επιδαύρου και της Κοινότητας Λυγουριού, για τον εορτασμό της Αγίας Τριάδας, η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στη 19η χορωδιακή συνάντηση το Σάββατο 3 Ιουνίου 2023, στο Λυγουριό, η οποία έχει γίνει θεσμός στο δήμο μας.

Στη φετινή χορωδιακή συνάντηση είχαμε την τιμή και τη χαρά να συμμετέχουν:

– Η χορωδία «Κορινθιακή Φιλαρμονία», με μαέστρο τον κ. Ανδρέα Χασάπη και έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών. 

– Η Χορωδία Γονέων και Φίλων Χ.Α.Ν. Νίκαιας, με μαέστρο τον κ. Ανδρέα Πριονά και «τραγούδια που μας ενώνουν», όπως είναι και το σύνθημά της και φυσικά 

– Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου, η οποία έκλεισε την βραδιά με εμβληματικά τραγούδια γνωστών Ελλήνων δημιουργών. Τη διεύθυνση – διδασκαλία είχε ο μαέστρος Θεοδόσης Αντωνιάδης, ενώ στο πιάνο μας συνόδευσε η Ελένη Μπέλεση.

Μετά το τέλος του προγράμματός μας ο μαέστρος μας κάθισε στο πιάνο και άρχισε να παίζει αγαπημένα κομμάτια, παροτρύνοντας και το κοινό να τραγουδήσει μαζί με τη χορωδία δημιουργώντας έτσι μια πολύ ευχάριστη και νοσταλγική ατμόσφαιρα…. 

Δυστυχώς δε μπόρεσε να παρευρεθεί το Χορωδιακό εργαστήρι «ΙΑΜΒΟΣ» Νίκαιας λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας πολλών μελών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο ιερέας π. Ευάγγελος Πολυχρονόπουλος, ο δήμαρχος Επιδαύρου κ. Χρόνης, ο κ. Ανδριανός, ο κ. Γαβρήλος, η Πρόεδρος της Κοινότητας Λυγουριού κ. Λιούγκα, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί σύμβουλοι και πολλοί φίλοι της καλής μουσικής. 

Στο τέλος της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση και τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο κ. Στέφανος Αλέκος. 

Λυγουριό, 6 Ιουνίου 2023 

Για τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου
Η Πρόεδρος
Αγγελική Μιχ. Παπαδοπούλου

Αφήστε μια απάντηση