Το Γυμνάσιο Λυγουριού αποχαιρετά τον Διευθυντή του Αλέξανδρο Μακρή.

0

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Γυμνασίου Λυγουριού, θα ήθελε να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες στον Διευθυντή του σχολείου κ. Μακρή Αλέξανδρο, ο οποίος συνταξιοδοτείται. 

Όλα αυτά τα έξι χρόνια της θητείας του βελτίωσε τις υποδομές του σχολείου με γενικό χρωματισμό, με νέες τουαλέτες ΑΜΕΑ, με ανακαινισμένο και πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο Φυσικών Επιστημών και εξωραϊσμό της αυλής του σχολείου. 

Οι καινοτόμες ιδέες και πρακτικές του που προώθησε όλα αυτά τα χρόνια οδήγησαν το σχολείο στο να καταστεί ένας οργανισμός μάθησης ανοιχτός στην ευρύτερη κοινωνία και να δημιουργηθεί ένα γόνιμο και αποτελεσματικό μαθησιακό κλίμα.

Επίσης, συνεργάστηκε αρμονικά με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και με το Δήμο Επιδαύρου για να προωθήσει τα θέματα που αφορούσαν στην εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, γεγονός που συνέβαλε στο να αναδείξει το σχολείο ως ένα από τα καλύτερα της περιοχής.

Στάθηκε αρωγός σε όλες τις δράσεις του σχολείου, πίστεψε στα όνειρα των εκπαιδευτικών και των μαθητών και δημιούργησε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε το σχολείο να διακριθεί αυτή τη χρονιά με δύο βραβεία.

Για όλα αυτά, τον ευχαριστούμε θερμά πού ήταν συνοδοιπόρος μας και του ευχόμαστε από καρδιάς να συνεχίσει να είναι να είναι δημιουργικός, δραστήριος και να απολαμβάνει την κάθε στιγμή του νέου κύκλου ζωής που ανοίγεται μπροστά του.

Αφήστε μια απάντηση