Γ. Γαβρήλος: “Προτεραιότητα όλων πρέπει να είναι η στήριξη του αγροτικού κόσμου της Αργολίδας”

0

Στα εγκαίνια της 26ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου παραβρέθηκε χθες ο βουλευτής Αργολίδας Γιώργος Γαβρήλος. Στην ομιλία του συνεχάρη τους διοργανωτές και ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Έκθεση η οποία έχει πλέον γίνει ένας σημαντικός θεσμός, συνεισφέροντας προστιθέμενη αξία στον τόπο μας, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Αναφέρθηκε ακόμη σε όλους τους φορείς και στον αγροτικό κόσμο της περιοχής που στήριξαν τον αγροτουρισμό Επιδαύρου και με νέες ιδέες προωθούν την εξωστρέφεια του αγροτικού και πολιτιστικού προϊόντος της Αργολίδας. Η φετινή προσπάθεια, σημείωσε, με τίτλο «Επίδαυρος Βίωμα» δείχνει ότι οι συνδιοργανωτές της Έκθεσης έχουν κατανοήσει τις σύγχρονες τάσεις του Τουρισμού και προσπαθούν πετυχημένα να συνδέσουν το τοπικό προϊόν με τον επισκέπτη, μέσα από βιωματικές προσεγγίσεις με την Επιδαύρια Γη.

Στην παρέμβασή του ο Γιώργος Γαβρήλος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις καθυστερήσεις που έχουν υπάρξει σχετικά με το μεγάλο έργο της άρδευσης της Επιδαυρίας από τον Ανάβαλο και την ανάγκη η Πολιτεία να μεριμνήσει για τη μείωση του καλλιεργητικού κόστους και κυρίως της τιμής της ενέργειας που βαραίνει τους αγρότες μας. Η στήριξη του αγροτικού κόσμου πρέπει να αποτελεί βασική προτεραιότητα καθώς συνδέεται άμεσα με τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του Νομού μας, είπε τέλος ο βουλευτής Αργολίδας.

Αφήστε μια απάντηση