Ο “Καββαδίας” και πλήθος πιστών τίμησαν των Παπά-Σπύρο.

0

Ο πολιτιστικός σύλλογος Λυγουριού “Ο ΚΑββαδίας” μέσα από τον θεσμό «Υπέροχοι Άνθρωποι»  που χρόνια τώρα τιμά και βραβεύει ανθρώπους με προσφορά στον τόπο και όχι μόνο και πλήθος πιστών που γέμισε ασφυκτικά τον προαύλιο χώρο του Αγίου Ιωάννη του Ελεήμονα , την Τρίτη 18 Ιουλίου τίμησαν τον Ιερέα π. Σπυρίδωνα Σταυρόπουλο για την πολυετή του προσφορά του.

Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στην 30ετή πορεία του “Παπά Σπύρου” , όπως των φώναζε το ποίμνιό του , μέσα από μαρτυρίες πιστών αλλά και στιγμές που ο ίδιος αποκάλυψε για πρώτη φορά μέσα από μία αποκαλυπτική συνέντευξη στον πρόεδρο του συλλόγου Ίωνα Ξυπολιά .

Η βραδιά πλαισιώθηκε μουσικά από τη χορωδία της Σχολής βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Αργολίδας, τμήματος Λυγουριού Επιδαύρου, υπό τη διεύθυνση του πρωτοψάλτη καθηγητή της Σχολής , Δημητρίου Καρκαλάτου, καθώς και από μουσικό σχήμα που αποτελείτο από τους Στυλιανό Ντεβέ (κανονάκι – τραγούδι), Νεφέλη Σούρσου (λαούτο – τραγούδι) και Παναγιώτη Χαβιαρλή (κρουστά) ,σε διεύθυνση του λαμπαδαρίου του καθεδρικού Ιερού ναού Αγίου Πέτρου Άργους Ιωάννη Χαβιαρλή.

Αφήστε μια απάντηση