Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του τέως Διευθυντή του Γυμνασίου Λυγουριού Αλέξανδρου Μακρή.

0

Πρώτη μέρα σε σύνταξη ….

Μετά από 37 χρόνια υπηρεσίας και προσφοράς στην εκπαίδευση άφησα κάτω τους μαρκαδόρους μου (γιατί προοδεύσαμε και γράφουμε πλέον με μαρκαδόρους στον πίνακα) έφτασε η ώρα να αποχαιρετήσω εκλεκτούς συναδέλφους, πολυαγαπημένους μαθητές και πολύτιμους συνεργάτες.

Τα τελευταία έξι χρόνια της καριέρας μου, με αξίωσε ο Θεός να υπηρετήσω στο Γυμνάσιο Λυγουριού, ένα εξαιρετικό σχολείο σε έναν υπέροχο τόπο. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βελτιώσω τις υποδομές του σχολείου με γενικό χρωματισμό, αλλαγή φωτισμού σε λεντ, με νέες και όμορφες τουαλέτες ΑΜΕΑ, προτζέκτορες καθέτου προβολής, πινάκες μαρκαδόρου και ενσύρματο ιντερνέτ σε όλες τις αίθουσες, με πλήρως ανακαινισμένο εργαστήριο φυσικής, αναβαθμισμένο εργαστήριο πληροφορικής σε PC και πολλά άλλα, που δεν θα είχαν πραγματοποιηθεί αν δεν είχαμε εξαιρετική συνεργασία με τις Σχολικές Επιτροπές τον Δήμο και τον Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και γι’ αυτό τους ευχαριστώ θερμά.

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ όμως το οφείλω στην τοπική κοινωνία, που με αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή (εμένα έναν ξενομερίτη) και στάθηκαν αρωγοί, υποστηρικτές και χορηγοί σε όλες τις δράσεις μας.

Φεύγω από την εκπαίδευση γεμάτος ευχάριστες αναμνήσεις, με ήσυχη την συνείδησή μου ότι προσέφερα το καλύτερο που μπορούσα και με την ελπίδα να δει η παιδεία στον τόπου μας καλύτερες μέρες, γιατί είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της κοινωνίας και της πατρίδας μας.

Θα συνεχίσω να είμαι ενεργός πολίτης, πρόθυμος να βοηθήσω όπου με χρειαστείτε και γεμάτος με ευγνωμοσύνη γιατί κάνατε τα τελευταία έξι χρόνια της εδώ παραμονής μου αξέχαστα.

Να είστε όλοι καλά.

Καλό μήνα να έχουμε και καλό καλοκαίρι…

Αλέξανδρος Μακρής

     Μαθηματικός

    Msc Στατιστικής

Τέως Διευθυντής Γυμνασίου Λυγουριού

Αφήστε μια απάντηση