Η Έλενα Παπαθανασίου υποψήφια με τον Τατούλη στην Αργολίδα

0

Με την Παράταξη “Νέα Πελοπόννησος” του Πέτρου Τατούλη κατεβαίνει υποψήφια στης Περιφερειακές εκλογές η Έλενα Παπαθανασίου με καταγωγή από το Λυγουριό.

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης την καλωσόρισε γράφωντας :

Καλωσορίζουμε την Έλενα Παπαθανασίουστο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» στην Π.Ε Αργολίδας.

Η Έλενα είναι πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου με Πτυχιακή εργασία με άριστα που αφορά στο φαινόμενο της Δημοκρατίας και της Αντιπροσώπευσης. Το μεταπτυχιακό της ήταν στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Η Έλενα έχει εργαστεί σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα του Πορτοχελίου ως υπεύθυνη εστιατορίου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος, σε αλυσίδες σουπερμάρκετ, στην εταιρεία Κωτσόβολος, στο κατάστημα του αεροδρομίου για προώθηση προϊόντων της εταιρείας Dell. Έχει ακόμα απασχοληθεί σε Ινστιτούτο έρευνας κοιτασμάτων και αερίου.

Έχει ακόμα παρακολουθήσει σεμινάρια γεωπολιτικής αλλά και σεμινάρια στον τομέα της εγκληματολογίας, με ειδική ενασχόληση με τον τομέα του εγκληματικού φαινομένου στην κοινωνία επιπλέον ότι αφορά σε ειδικές περιπτώσεις εγκληματικών προφίλ, τόπου εγκλημάτων και ανακριτικών τεχνικών. Με το ενδιαφέρον της για τα κοινά η Έλενα θα προσφέρει πολλά στη «Νέα Πελοπόννησο».

Αφήστε μια απάντηση