Στην απόκτηση του Γιάννη Οψιμούλη και του Αλέξη Σούχλα προχώρησε ο Φοίνικας.

0

Με δύο νέα μεταγραφικά χτυπήματα προχώρα ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου που συνέπεσαν με την έναρξη προετοιμασίας της ομάδας για τη ποδοσφαιρική σεζόν 2023-2024.

Ο 28χρόνος κανονιέρης επιθετικός Αλέξης Σουχλας απο την ομάδα του Α.Σ Τροιζηνιακού και ο 29χρονος πολύ έμπειρος κεντρικός αμυντικός Γιάννης Οψιμούλης απο τον Α.Ο Κορωνίς Κοιλάδας ια φοράν για την νέα αγωνιστική περίοδο την φανέλα του Φοίνικα.

Η ανακοινώσεις της ομάδας

Για τον Αλέξη Σούχλα :

“Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Αλέξη Σουχλα από την ομάδα του Α.Σ Τροιζηνιακος.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο το θησεα Τροιζήνας και μεταγράφηκε στην ομάδα του Τροιζηνιακου τη σεζόν 2014/15

Ο 28χρόνος κανονιερης επιθετικος με τεραστια άνεση στο σκοράρισμα (288 συμμετοχές / 181 γκολ) έχοντας ανακηρυχθει δυο φορές πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα της Αργολίδας θα αποτελέσει την ‘αιχμή του δόρατος’ για την επίθεση μας και θα βοηθήσει την ομάδα μας για την επίτευξη των στοχων της.

Του ευχόμαστε καλη σεζόν με υγεία και παντα επιτυχίες.

Καλώς ήρθες Αλεξ!!!”

Για τον Γιάννη Οψιμούλη :

“Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την αποκτηση του Γιάννη Οψιμουλη απο τον Α.Ο Κορωνις Κοιλαδας.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα απο την ομάδα του Διοβουνιωτη Άριας και στη συνέχεια αγωνιστικε σε Ασκληπιο Αρχ.Επιδαυρου,Αριστειωνα Λυγουριου,Ποσειδών Δίδυμων,Ένωση Ερμιονιδας.

Ο 29χρονος πολύ έμπειρος κεντρικος αμυντικός με ‘γεμάτες’ χρονιές στις ομάδες που αγωνίστηκε και με παραστάσεις απο Γ’ Εθνική κατηγορία θα βοηθήσει την ομάδα μας για την επίτευξη των στόχων της.

Του ευχόμαστε καλη σεζόν με υγεία και παντα επιτυχίες.

Καλώς ήρθες Γιάννη!!!”

Αφήστε μια απάντηση