I. Σαρρής: Εκλάπη υδροφόρα και ο Δήμαρχος τη βαφτίζει “απώλεια”.

0

Έχω πολλές φορές μιλήσει για την πολιτική ανεπάρκεια του κ. Χρόνη να χειριστεί τα θέματα του Δήμου μας. Ωστόσο, δεν περίμενα ότι θα έφτανε σε σημείο να μην κάνει έστω και το τυπικό καθήκον του απέναντι στα νόμιμα συμφέροντα των δημοτών. Δεν περίμενα ότι θα παρέκαμπτε με τέτοιο τρόπο τις αστυνομικές δυνάμεις του Λυγουριού, πιστεύοντας πως ένα παροπλισμένο φορτηγό μπορεί κάποιος να το πάρει και να φύγει και η Αστυνομία μας να μην βρει ποιος το έκανε!

Και εξηγώ.

Πρόσφατα από τη δημοτική περιουσία εκλάπη μια υδροφόρα, ένα βυτίο, ένα φορτηγό όχημα όπως θέλετε πείτε το. Και αντί να δηλωθεί κανονικά η κλοπή και να κινηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ο κ. Χρόνης αποφασίζει να μην δηλώσει την κλοπή που τη βαφτίζει “απώλεια” και να κάνει του κεφαλιού του.

Λέει, λοιπόν, αυτολεξεί ο Δήμαρχος:

“ΕΧΩ ενημερωθεί σχετικά.. Ηλία ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΤΙ; Απλά να πω εγώ πως υπήρξε ΑΠΩΛΕΙΑ, είχα ενημερωθεί από τον Ηλία. Προσπαθήσαμε να βρούμε μια άκρη μήπως καταλάβουμε που έχει μεταφερθεί (εννοεί η υδροφόρα) γιατί αυτή δεν μεταφερόταν. Κάποιος το πήρε, το σήκωσε, γιατί ήταν παροπλισμένο… Και ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ, (μετά καταλαβαίνει τι έχει πει και το διορθώνει) όχι να περάσουν κάποιες ημέρες, αλλά να ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΒΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ποιος το έχει πάρει τελοσπάντων ή αν είδε κανείς κάτι και μπορέσουμε με την Αστυνομία να βγάλουμε μια άκρη ΠΡΙΝ προχωρήσουμε σε μια μήνυση κατ’ αγνώστου η οποία θα πάρει το δρόμο της και ο δρόμος της ΔΕΝ θα είναι να πάρουμε πίσω το μηχάνημα αλλά θα είναι απλά να το δηλώσουμε”.

Το video που ομολογεί όχι μόνο την παράβαση καθήκοντος, όχι μόνο την υποτίμηση του στις νόμιμες διαδικασίες, όχι μόνο το γεγονός ότι τη θέση της Αστυνομίας την έχει πάρει ο “Ηλίας” αλλά τον τρόπο που σκέφτεται δεν αφήνει καμία αυταπάτη:

Ο κ. Χρόνης είναι ανίκανος να διαχειριστεί τα θέματα του Δήμου. Πρώτα δημιούργησε ένα δικό του καθεστώς και τώρα δημιουργεί δικές του διαδικασίες παραβαίνοντας τους νόμους.

Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την Επίδαυρο…

Ιωάννης Σαρρής

Υποψήφιος Δήμαρχος Επιδαύρου

Αφήστε μια απάντηση