Ήττα στο Ναύπλιο για τον Φοίνικα με 2-1 από τον Πανναυπλιακό (video).

0

Ο Πανναυπλιακός νίκησε στο ΔΑΚ Ναυπλίου τον Φοίνικα Επιδαύρου με 2-1 σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Ο Πανναυπλιακός προηγήθηκε με 2 γκόλ στο πρώτο ημίχρονο που πέτυχαν Μπιτζής και Τόπαλι. Ο Φοίνικας μείωσε στο δεύτερο ημίχρονο με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Σούχλας

Μετά τον αγώνα η διοίκηση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου εξέδωσε ανακοίνωση κατά της διαιτησίας και του διαιτητή Παπαγεωργόπουλου

Η ανακοίνωση :

“Η Διοίκηση του ΦΟΙΝΙΚΑ εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαιτησία στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανναυπλιακό. Συγκεκριμένα ο διαιτητης Παπαγεωργοπουλος και ο βοηθος Μακρης με τις υποδείξεις τους έδειξαν ξεκάθαρη μεροληπτική στάση υπέρ της γηπεδούχου ομάδας και οι αποφάσεις τους διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα,με αποκορύφωμα την φάση της ανατροπής του ποδοσφαιριστή μας Π.Τριμπόνια εντός περιοχής στο 63ο λεπτό,(φάση η οποία εξελίχθηκε ακριβώς μπροστά τους) , σε φάουλ έξω από την περιοχή!!!

Όταν ρωτήθηκε στο τέλος του αγώνα ο Κύριος Παπαγεωργόπουλους για την συγκεκριμένη φάση αποφάνθηκε ‘ότι ίσως και να έκανα λάθος, δυστηχως δεν έχω Var για να την ξαναδω’

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι οι αποφάσεις τους ήταν απόρροια κακης διαιτητικής ημέρας και όχι κάτι αλλο, γιατί τότε, με λύπη μας, οφείλουμε να επισημάνουμε ότι είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι στο να προστατέψουμε την ομάδα μας.

Κύριοι της επιτροπής διαιτησίας είμαστε ακόμη στην αρχή του πρωταθλήματος και τα δείγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την συνέχεια,ελπίζουμε να καλυτερεύσουν τα πράγματα και η διαιτησία να είναι αμερόληπτη για όλες της ομάδες.

Ο Σύλλογός μας (που εκπροσώπησε επάξια το ποδόσφαιρο της Αργολίδας επί μια τριετία στη Γ ΄Εθνική)δε ζητά ιδιαίτερη μεταχείριση αλλά δίκαιη διαιτησία!!!”

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ στο video που ακολουθεί :

Αφήστε μια απάντηση