ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ !!!

κ. Μπουριέλ σεβάστηκα τα τρεχάματά σας και την αγωνία σας να προωθήσετε την υποψηφιότητά σας και του «πνευματικού» σας αδελφού- αρχηγού σας και είπα να τελειώσει η προεκλογική περίοδος. Τώρα λοιπόν, απαιτώ διευκρινίσεις στα όσα αναφέρετε στην υβριστική σας απάντηση της 01/10/2023.

Πρώτον μιλάτε εξ’ ονόματος του ΣΕΠ και του επικεφαλής του συνδυασμού με τον οποίο πολιτεύεστε, διότι εάν δεν ήταν σύμφωνος δεν θα αναρτούσε το κείμενό σας στην ιστοσελίδα του συνδυασμού του.

Δεύτερον, καταλογίζετε σε εμένα “ιδιοτέλεια” κατά την ενασχόλησή μου με τα κοινά του τόπου μας. Απαιτώ να δημοσιοποιήσετε τα αποδεικτικά στοιχεία της ιδιοτέλειας μου βάσει των οποίων εγώ ή εισέπραξα αμοιβή από τον Δήμο τον οποίο υπηρετώ, είτε ως Δημοτικός Σύμβουλος, είτε ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου είτε ως Πρόεδρος της ΔΕΥΑ ή εισέπραξα οτιδήποτε

με άλλο τρόπο.

Διότι εάν ζούσατε εδώ, θα γνωρίζατε πως ό,τι μου αναλογούσε σε όλα τα χρόνια της θητείας μου χορηγήθηκε εξ’ ολοκλήρου σε ανάγκες φορέων του Δήμου.

Όσον αφορά την δημοσιότητα που αναπόφευκτα αποκτά όποιος ασχολείται με τα κοινά και εσείς την θεωρείτε “ιδιοτέλεια”, προφανώς κρίνετε εξ’ ιδίων.

Τρίτον, επειδή μάλλον δεν έχετε συνειδητοποιήσει ότι ο σημερινός Δήμος Επιδαύρου καμία σχέση δεν έχει με την φτωχή Κοινότητα Λυγουριού που αφήσατε πίσω σας όταν γίνατε “ταξιδιώτισσα του κόσμου” όπως λέτε στο προσωπικό σας προεκλογικό φυλλάδιο, σας

συμβουλεύω εγώ ο κακός και άσχετος, να ξεφύγετε λίγο από το “εγώ” σας και να κοιτάξετε γύρω σας.

Από την Γκάτζια και τον Άγιο Δημήτρη έως την Τραχειά και το Κολλιάκι και από την Παλιά Επίδαυρο έως τα Γαλανέϊκα είναι Δήμος Επιδαύρου με έδρα το Λυγουριό, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Επειδή λοιπόν οι κάτοικοι όλου του Δήμου διάβασαν την απάντησή σας σε εμένα αλλά δεν κατάλαβαν τι σόι απωθημένα σας βγάλατε, ήρθε η ώρα των διευκρινήσεων.

Συγκεκριμένα, λέτε: “ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΟΥΣ ;;; Σας προδίδουν τα κομματικά ρουσφέτια και οι διακρίσεις της “ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ”.” Σε τι ακριβώς αναφέρεστε και τι ακριβώς μου καταλογίζετε ;;;

κ. Μπουριέλ, ΕΝΔΕΚΑΤΗ στο Λυγουριό ονομάζεται η διασταύρωση της λεωφόρου Ασκληπιείου με την οδό Επιδαύρου. Τώρα αν εσάς σας ζαλίζουν οι διασταυρώσεις, τι να κάνω εγώ ;;; Να μην τις περνάτε.

Αν είχατε όμως καλύτερη σχέση με τον τόπο μας θα γνωρίζατε ότι είναι η περιοχή που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω έως σήμερα. Επομένως είμαι ένα από τα πολλά παιδιά και εντός και εκτός εισαγωγικών της ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ όπως με αποκαλείτε με υποτιμητικό λόγο.

Τώρα για την κομματική μου ιδιότητα ;;; Προσωπικά, την κομματική μου ιδιότητα δεν τηναπέκρυψα ποτέ και από κανέναν και ούτε ποτέ την απαρνήθηκα.

Κομματικός γυρολόγος δεν υπήρξα ποτέ και είμαι υπερήφανος για αυτό.

Δυστυχώς για σας ήμουν πάντα στην σωστή πλευρά της ιστορίας και το παρελθόν όλων μας είναι εδώ.

Κατέθεσα ως εκλογέας την πρώτη μου ψήφο υπέρ του αείμνηστου Σταύρου Παπαϊωάννου ο οποίος έθεσε γερά θεμέλια στην ανάπτυξη και την δημοκρατία του Λυγουριού (Συνεργασίες, Παιδικός Σταθμός, όταν δεν υπήρχε ούτε στην έδρα του Νομού, υπηρεσία καθαριότητας με κάδους και απορριμματοφόρο, κλπ.)

Εκλεγμένος πρώτη φορά με τον κ. Τσιλογιάννη-πρώτο Δήμαρχο Ασκληπιείου, που το έργο μας δεν γράφετε σε μια σελίδα (Γεωτρήσεις, δίκτυα, κλειστό γυμναστήριο, πεζοδρόμια, βιολογικός, ΠΟΠ ελαιολάδου Ασκληπιείου κλπ.)

Στενός συνεργάτης του κ. Καψάλη όταν χρειάστηκε να αντιμετωπίσουμε σοβαρά θέματα, αφήνοντας στην άκρη την κομματική ταυτότητα.

Θερμός υποστηρικτής του κ. Γκάτζιου, που τελικά κάποιοι με τους οποίους εσείς σήμερα συμπορεύεστε, με την αδιαφορία και την ανικανότητα τους τον πέρασαν κάτω και από τον πάτο, όπως λέμε ‘’τον έκαψαν’’.

Ελάσσονα μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου την τρέχουσα δημοτική περίοδο, με αξιοπρεπέστατη παρουσία και με σεβασμό απέναντι στους πολίτες, ελέγξαμε, διαφωνήσαμε, στηρίξαμε, δουλέψαμε για τον τόπο μας, ομαδικά και συγκροτημένα, άσχετα αν ο Δήμαρχος ήταν κομματικά αντίθετος με εμάς.

Έτσι ξέρω εγώ ότι πρέπει να λειτουργεί ο εκλεγμένος. Πρώτα υπέρ του Δήμου!

Απορίας άξιο για εσάς πως, άνθρωποι που δεν ήξεραν “να ξεχωρίζουν την πατατιά από το ζιζάνιο όταν σκάλιζαν πατάτες στο Λυγουριό”, να δίνουν τέτοια παραδείγματα στους νέους του τόπου τους !!!!!

Όταν εσείς “κόβατε βόλτες” στον κόσμο, κάποιοι πίσω δούλευαν μαζί με τα παιδιά της ’ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ’’ για να τα βρείτε εσείς έτοιμα τώρα που γυρίσατε, συνταξιούχος υποθέτω πια, να μας πείτε ότι, υπό προϋποθέσεις θα φέρετε “προγράμματα για όλες και όλους εσάς που ζείτε και μοχθείτε…”.

Όπως λέτε στο φυλλάδιο σας.

Ντράπηκε και η ντροπή κύριοι της «Δημιουργικής συνΕργασίας Επιδαύρου».

Απαιτώ λοιπόν αναλυτικά τις κατηγορίες που βαραίνουν τα παιδιά της ‘’ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ’’, ονόματα και εγκλήματα.

Όσον αφορά τα απωθημένα σας, τις πικρίες σας και ό,τι άλλο κουβαλάτε, καλύτερα να τα ξεφορτωθείτε σε κάποιον “ειδικό”. Εγώ ΠΤΥΧΙΑ δεν έχω.

Καλούμαι ως ΕΝΔΕΚΑΤΗ, Κομματικός, και όπως αλλιώς θέλετε να με αποκαλέσετε -γιατί δεν έχετε να μου προσάψετε κακοδιαχειρίσεις, ούτε υπεξαιρέσεις- να δώσω λόγο σε εσάς που τρέξατε να φωτογραφηθείτε στην Αθήνα με την ‘’ΕΝΔΕΚΑΤΗ’’ και να ζητήσετε και την παρουσία

του τοπικού εκπροσώπου στην κεντρική σας ομιλία, νομίζοντας ότι λειτουργούν όλοι όπως εσείς, με τηλεχειριστήριο.

Η ‘’ΕΝΔΕΚΑΤΗ’’ και οι κομματικοί δεν σύρονται από φιέστες.

Έχουν άποψη και ξεχωρίζουν.

Για άλλη μια φορά πιστεύω ότι οι πολίτες του Δήμου Επιδαύρου είναι συνειδητοποιημένοι και έχουν το θάρρος να γυρίσουν την πλάτη στα συμφέροντα.

Οι ανοιχτοί ορίζοντες είναι μπροστά !!! Πίσω κοιτάζουμε μόνο για να αξιολογήσουμε τα λάθη ώστε να μην τα ξανακάνουμε!

Καλή εκλογή ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ.

Αθανάσιος Χρίστου Γαλάνης

Επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης

Δημοτικός Σύμβουλος.

Αφήστε μια απάντηση