Αθ. Γαλάνης : Όταν βγάζει λόγο η αλεπού, πρόσεχε τις κότες…

0

Η ΕΚΠΡΌΣΩΠΟΣ, ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ …. ΚΑΤΑ ΛΆΘΟΣ ΑΠΟΚΑΛΎΨΕΙΣ.

Καταρχάς, ευχαριστώ την κ. καθηγήτρια DVM, MSc, MSc, PhD, pMRCVS Μπουριελ-Ροδη που αφιέρωσε αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο της για να απαντήσει σε εμένα, υπερασπιζόμενη βέβαια τον ΣΕΠ.

Χαίρομαι ιδιαίτερα για την αναλυτική, λέξη προς λέξη απάντηση. Έδωσε με σαφήνεια την άποψή της για το πως βλέπει τα πολιτικά πρόσωπα και πράγματα του τόπου μας.

Καυστικός λόγος και ενίοτε υβριστικός με περίσσια ειρωνεία (!). (Ενδεκάτη – σχιστηρια κτλ. ας τα δουν οι κατά φαντασία “κομματοφύλακες” δίπλα της).

– ΨΥΧΡΑΙΜΊΑ. !!!

Ως ΣΕΠ ανακοινώσατε κάποιες προτάσεις σας και εγώ ως ενεργός πολίτης εξέφρασα κάποιες σκέψεις μου επ’ αυτών. ΈΓΚΛΗΜΑ ;;; 

Όλα δημοσιευμένα και στην κρίση των συνδημοτών μας οι οποίοι θα κληθούν την ερχόμενη Κυριακή να επιλέξουν την νέα διοίκηση του Δήμου Επιδαύρου.

Διότι οι πολίτες της Επιδαύρου διαθέτουν και κρίση και άποψη και πλέον ξέρουν “να ξεχωρίζουν την πατατιά από το ζιζάνιο!!!..

Επίσης γνωρίζουν γραφή και ανάγνωση και είμαι βέβαιος ότι θα διαβάσουν την τοποθέτηση μου που τόσο ενόχλησε τον ΣΕΠ faceBookStory , θα διαβάσουν την πικρόχολη-υβριστική απάντηση στο arenaNews και θα καταλάβουν περισσότερα από όσα νομίζετε ότι είναι ικανοί να αντιληφθούν!

Τις επιστημονικές προσβολές στο πρόσωπό μου προσωρινά τις προσπερνώ σε αντιστάθμιση των εξαιρετικά χρήσιμων πληροφοριών που αποκόμισα για τις προθέσεις του συνδυασμού πχ ιδιοτελής πολιτική παρουσία, (όπως λέτε: ακόμη και η δημοσιότητα έχει σκοπιμότητα, άρα και ιδιοτέλεια!!) χαίρομαι για τον αυτοπροσδιορισμό σας,- στόχος η εκλογή του “αδελφού”, κλπ

Δυστυχώς δεν έπεσα έξω!!!

Τα υπόλοιπα στην κρίση των πολιτών.

ΥΓ. ακολούθησα τη συμβουλή σας και άνοιξα λεξικό.  “Ετεροδημότης” = Εκείνος που κατοικεί σε τόπο διαφορετικό από εκείνον στον οποίο ψηφίζει.

Από τον ΣΕΠ 66,67 % +

Από τον συνδιασμό 20,38 %.+/-

Ευχαριστώ….Αθανάσιος Χρίστου Γαλάνης

Αφήστε μια απάντηση