Γ. Παύλου : Ζητώ την στήριξη σας για να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε την Επίδαυρο του αύριο.

0

Στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη ζητώ τη στήριξή σας, ώστε να συνεχίσω με όρεξη, σκληρή δουλειά και αποτελεσματικότητα για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών.

🔹Την 4ετία που διανύσαμε έδειξα ποιος είμαι από την πρώτη έως και την τελευταία ημέρα. Παρουσίασα τις ιδέες μου, άκουσα τα προβλήματα του κόσμου και με σωστές κινήσεις δόθηκαν λύσεις στα περισσότερα από αυτά. Παράλληλα, έγιναν μελέτες και ολοκληρώθηκαν έργα υποδομής και βελτίωσης της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου Επιδαύρου.

🔹Κατά τη θητεία μου, ως Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Επιδαύρου, μία υπηρεσία που ήταν έτοιμη για διάλυση, καταφέραμε να κάνουμε ολοκληρωτική ανασύστασή της και έγινε μία ΔΕΥΑ πρότυπο. Πλέον, είμαι περήφανος για τον αναπτυξιακό της χαρακτήρα και τα έργα που ολοκληρώθηκαν, βρίσκονται σε εξέλιξη ή έχουν προγραμματιστεί.

🔹Είμαι μέλος ενός συνδυασμού μαζί με ανθρώπους έντιμους και με όρεξη να βοηθήσουν τον τόπο μας χωρίς προσωπικά οφέλη. Δεν είμαι περαστικός από το Δήμο ή επισκέπτης του σαββατοκύριακου. Τα προβλήματα δεν επιλύονται από το τηλέφωνο.

🔹Γεννήθηκα, ζω, εργάζομαι και έκανα την οικογένειά μου στον τόπο μου. Έναν τόπο όμορφο και ιστορικό που αγαπώ, σέβομαι και θέλω να εξελίσσεται διαρκώς.

🔹Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη!

Η διοίκηση του Δήμου θέλει σωστή διαχείριση και εμείς δείξαμε ότι γνωρίζουμε και μπορούμε να το κάνουμε.

🔹Στις 8 Οκτωβρίου, ψηφίζουμε το συνδυασμό Δύναμη Προοπτικής με επικεφαλής τον Tasos Chronis

Με τιμή,

Παύλου Γεώργιος – Παρασκευάς

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Επιδαύρου

Αφήστε μια απάντηση