Δ. Κουτρουμπής : Σας ευχαριστώ όλους για την στήριξη σας.

0

Με ανακοίνωσή του, ο εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Δύναμη Προοπτικής” του Τάσου Χρόνη , Δήμος Κουτρουμπής , εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όσους τον προτίμησαν με την ψήφο τους στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

«Με την επιστολή μου αυτή θέλω να ευχαριστήσω όλες/όλους τις/τους Δημότες Επιδαύρου που με στήριξαν στις Δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023 αναδεικνύοντας την παράταξή μας “Δύναμη Προοπτικής” νικήτρια και εμένα προσωπικά ως Δημοτικό Σύμβουλο για πρώτη φορά.

Η ψήφος σας είναι μια εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου .

Υπόσχομαι να εργαστώ σκληρά και αφοσιωμένα για το κοινό καλό του δήμου μας. Θα εργαστώ για να ακούσω τις ανησυχίες σας, να προτείνω λύσεις σε προβλήματα και να συνεργαστώ με τους συναδέλφους μου στο δημοτικό συμβούλιο για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής μας.

Τέλος, δεν μπορώ παρά να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στην οικογένειά μου και στον Δήμαρχο Τάσο Χρόνη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου.

Η συνεργασία μας θα είναι κλειδί για την επίτευξη των στόχων μας και την πρόοδο του δήμου μας.

Κλείνοντας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι εδώ για εσάς, πάντα έτοιμος να ακούσω τις απόψεις και τις ανησυχίες σας.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον δήμο μας καλύτερο και πιο δυνατό.

Ευχαριστώ ξανά για την εμπιστοσύνη σας, και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αυτό το σημαντικό ταξίδι για το κοινό μας μέλλον.”

Δημοσθένης Κουτρουμπής

Αφήστε μια απάντηση