Η ενορία της Αγίας Τριάδος ξεκινά Ποιμαντικές ομιλίες.

0

Με ιδιαίτερη χαρά η ενορία της Αγίας Τριάδος Λυγουριού ανακοινώνει στο χριστεπώνυμο πλήρωμα αυτής ότι, με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδας κ. Νεκταρίου, ξεκινούν για πρώτη φορά, Ποιμαντικές ομιλίες στο πλαίσιο της κατηχήσεως με τον Θείο Λόγο των κατοίκων του Λυγουριού αλλά και τον γύρω περιοχών.

Η πρώτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 της Κυριακής 29 Οκτωβρίου 2023 , θα τελεστεί ο Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η ομιλία από τον Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Σπυρίδωνα Βασιλάκο , εφημέριο του Ιερού Προσκυνηματικού Ναού Αγίου Λουκά Θηβών και υπεύθυνο του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας ο οποίος θα μιλήσει με θέμα : Η Πίστη στο Θεό ως σχέση με τον άλλο .

Η δεύτερη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στον Ενοριακό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Λυγουριού, στις 18.00 της Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου , θα τελεστεί ο Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η ομιλία από τον Αρχιμανδρίτη Εφραίμ Παναούση ηγούμενο της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Αττικής ο οποίος θα μιλήσει με θέμα : Η Θεία Λειτουργία στη ζωή μας

Η τρίτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου 2023 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό, θα τελεστεί ο Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η ομιλία από την Γερόντισσα Φιλοθέη ηγουμένη της Ιεράς Μονής Παναγίας Βρυούλων η οποία θα μιλήσει με θέμα : Η Οσία Γερόντισσα Γαβριηλία .

Η τέταρτη ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Λυγουριό , θα τελεστεί ο Εσπερινός και εν συνεχεία θα πραγματοποιηθεί η ομιλία από τον πατέρα Ευάγγελο Παπανικολάου Ιατρό και Ιεραπόστολο ο οποίος θα μιλήσει με θέμα : Ο βίος του Αγίου Αντωνίου “ πρόσεχε σεαυτώ ” .

Αφήστε μια απάντηση