Ποιοι αναλαμβάνουν κρίσιμα πόστα στο Δήμο Επιδαύρoυ.

Από 1 / 1 /2024 οι νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων και οι σύμβουλοι των δημοτικών κοινοτήτων είναι έτοιμοι να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο για την επόμενη πενταετία!!!

Νέοι αντιδήμαρχοι, για το έτος 2024, ορίζονται οι Ηλίας Μαργιόλας , Φωτης Οψιμουλης , Χρήστος Μανγκέλης, Δήμος Κουτρουμπής , Μιχάλης Κίνας (αναλυτικά οι αρμοδιότητες και οι λεπτομέρειες θα αναρτηθούν με την απόφαση ορισμού).

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί ο Γεώργιος Κωστουρος και γραμματέας ο Ιούλιος Λαλιότης .

Πρόεδρος στη ΔΕΥΑ Επιδαύρου θα προταθεί ο Γιώργος Παύλου και αντιπρόεδρος ο Κωστας Γαλανης .

Πρόεδρος στο Λιμενικό Ταμείο Επιδαύρου θα προταθεί ο Αντώνης Βασιλόπουλος .

Εντεταλμένοι σύμβουλοι με καθορισμένες αρμοδιότητες και δικαίωμα υπογραφής στον τομέα τους οι Χριστινα Κωστουρου , Ιούλιος Λαλιώτης και Κώστας Γαλανης.

Οι πρόεδροι των δημοτικών κοινοτήτων Ίωννας Ξυπολίας, Διονύσης Λασκαρας , Παναγιώτης Παπαργύρης , Χρήστος Τζαριμας, Βαγγέλης Στεφανοπουλος, Βαγγέλης Τσιλογιάννης , Κατερίνα Αγγέλου- Βυρλα και Δημήτρης Προύντζος μαζί με τους συμβούλους των δημοτικών κοινοτήτων Νίκος Τσακαλιάρης , Ανθούλα Σαρρή , Δημήτρης Γκίνης , Παναγιώτα Γεώργα , Γιώργος Μπερμπατιότης , Παναγιώτης Τσάνταλης , Νιόβη Ντούβα , Γιώργος Σέρφας , Γιώργος Σχιζας και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι θα δώσουν και αυτοί το νέο αγώνα για τα χωριά και το Δήμο μας!!!

Καλή χρονιά σε όλους μας!!!

Υγεία, δύναμη και τύχη σε όλες τις δημοτισσες, τους δημότες, τις φιλες και του φιλους του ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ !!!

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου

Τάσος Χρόνης