Αθ. Γαλάνης : 4 Χρόνια Μαζί … Και από αύριο πάλι Μαζί.

– Ένα χρονικό διάστημα ειλικρινούς και εποικοδομητικής συνεργασίας με τους πολίτες και τις παρατάξεις που απάρτισαν το Δημοτικό μας Συμβούλιο. – Μία περίοδος που ξεκίνησε με απαίτηση από τον νόμο, συνεργασιών παρατάξεων οι οποίες σε μεγάλο βαθμό δεν λειτούργησαν και σύντομα αναιρέθηκαν στο όνομα της κυβερνησιμότητας. – Μια περίοδος που δεν έμοιαζε με τις άλλες. – Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος όμως που σε αυτήν την θητεία, εγώ και οι συνεργάτες μου τηρήσαμε στο ακέραιο τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες του Δήμου μας, εργαστήκαμε υπέρ του συνόλου και διασφαλίσαμε την ισορροπία της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου. Στηρίξαμε την πλειοψηφία σε κρίσιμα ζητήματα και σταθήκαμε απέναντι σκληρά με προσφυγές και όχι λόγια όταν διαπιστώσαμε “στραβοτιμονιές”.

– Είχαμε πάντα το θάρρος της γνώμης μας την οποία διατυπώναμε φωναχτά μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και με ξεκάθαρο λόγο στα δελτία τύπου. Όλοι θυμόμαστε ότι σε σύντομο χρόνο η πλειοψηφία έγινε μειοψηφία και στο μέσο της θητείας ανεξαρτητοποιήθηκαν επίσης 4 μέλη της μείζονος μειοψηφίας και έτσι οι ισορροπίες άλλαξαν δραματικά. – Στη νέα δημοτική περίοδο που ξεκινάει τώρα, η παράταξή μας δεν θα έχει παρουσία αφού δεν έλαβε μέρος στις εκλογές . Οι λόγοι γνωστοί. – Οι κατά φαντασία κομματοφύλακες που προσπάθησαν να δρομολογήσουν τις εξελίξεις, έχασαν το δρόμο προς την εξουσία και κάποιοι, έχασαν και τον δρόμο γενικότερα. !!!! – Τελικά, σε ό,τι αναφερθήκαμε στα δελτία τύπου μας, πέσαμε σε όλα μέσα !!!

Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για εκείνους που η ψήφος τους πήγε χαμένη. – Ευχόμαστε στη νέα δημοτική αρχή καλή και δημιουργική θητεία με υγεία, δύναμη, συνεργασία για το καλό του τόπου μας και ίσιο το τιμόνι. Εμείς ως Δημοτική Κίνηση Επιδαύρου ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΈΝΟΥΜΕ ΕΔΩ μαζί σας, ΝΑ παρακολουθούμε, ΝΑ παρεμβαίνουμε και ΝΑ προτείνουμε. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΕΡΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ διότι δεν χρειαζόμαστε “μεγάλη καρέκλα ” για να βοηθήσουμε τον τόπο μας όπως πάντα !!! – Καλή και Ευλογημένη Χρονιά σε όλους!!!

ΔΗΜΟΤΙΚΉ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΔΑΎΡΟΥ
‘’Δήμος Για Όλους’’ (α.φ.μ. 997398497)
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΧΡ. ΓΑΛΑΝΗΣ