Η δημοτική χορωδία Επιδαύρου στους εορτασμούς της 202ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης.

    Για μια ακόμη χρονιά, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024, η δημοτική χορωδία Επιδαύρου συμμετείχε στον εορτασμό της 202ης επετείου της Α΄ Εθνοσυνέλευσης, τιμώντας με αυτό τον τρόπο, το σπουδαίο γεγονός της ψήφισης του πρώτου Συντάγματος του νεοσύστατου ελληνικού κράτους. 

   Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου, στην πλατεία της Α΄ Εθνοσυνέλευσης στη Νέα Επίδαυρο και ξεκίνησε με την ομιλία του Αντιπροέδρου του “Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821”, Κωνσταντίνου Ζαΐμη. 
    Στη συνέχεια η δημοτική μας χορωδία παρουσίασε τραγούδια των Θεοδωράκη, Μαρκόπουλου, Ξαρχάκου και Λεοντή, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη, ο οποίος μας συνόδευσε και στο πιάνο. 

    Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης, ο Βουλευτής και Νεοεπιδαύριος Ιωάννης Ανδριανός, ο Γεν. Γραμματέας της Κ.Ε.Δ.Ε Δημήτρης Καφαντάρης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Νέας Επιδαύρου Παναγιώτης Παπαργύρης, ο Γεν. Γραμματέας του “Ομίλου Απογόνων Αγωνιστών του 1821” Αντ. Πετμεζάς και  μέλη του Συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι Μιχάλης Κίνας και Χρήστος Μαγγέλης, οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Ασκληπιείου (Λυγουριού) Ίωνας Ξυπολιάς και Αρχαίας Επιδαύρου Διονύσιος Λασκαράς, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι καθώς και κάτοικοι του Δήμου Επιδαύρου.

Λυγουριό, 16/1/2024

Η Πρόεδρος
Αγγελική Μιχ. Παπαδοπούλου