Ποσειδώνας και Φοίνικας μοιράστηκαν βαθμούς στα Δίδυμα.

Ποσειδώνας και Φοίνικας μοιράστηκαν βαθμούς αλλά όχι και τις εντυπώσεις στο 1-1 για την 15η Αγωνιστική της Α1 Κατηγορίας Αργολίδας με τους φιλοξενούμενους να έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία.

Το σκορ για τον Ποσειδώνα άνοιξε στο 16′ με πέναλτι ο Χρήστος Κελλής για να ισοφαρίσει στο 51΄ο Φοίνικας με τον Αλέξανδρο Σούχλα.

Μετά το ματς ανακοίνωση εξέδωσε για την διαιτησία ο Φοίνικας :

Ένας διαιτητής ‘καμικαζι’ ο οποίος στο προηγούμενο παιχνιδι πρωταθλήματος της ομαδας μας δήλωνε δημόσια σε ποδοσφαιριστες μας ότι θα δηλώσει κώλυμα να διαιτητευει αγώνες της ομάδας μας λόγω άκουσον άκουσον κακής συμπεριφοράς μας κατά την διάρκεια των παιχνιδιών, με τα σφυρίγματα του στο σημερινό παιχνιδι μας στέρησε τη νίκη…

Κύριε Μαυροκορδοπουλε μας είχατε προειδοποιήσει με προηγούμενη κακή διαιτησία σας εναντίον μας,πάλι εκτος έδρας αλλά τότε δεν σας κάναμε τη χάρη και κερδίσαμε.

Σήμερα το ποτήρι όμως ξεχείλησε με τις υποδείξεις σας και την αδικία εναντίον της ομάδας μας.

Δηλώστε επιτέλους κωλυμα να γλιτώσουμε η συμμορφωθείτε!!

Η επιτροπή διαιτησίας ακούει? Σας έχουμε ενημερώσει Κυριοι απο την 3η αγωνιστική για κακους διαιτητές και κακές διαιτησίες,έχετε σκοπο να κάνετε κάτι για αυτό η θα διώξετε και εμάς τους τελευταίους ρομαντικούς που έχουμε απομείνει ματώνοντας οικονομικά γιατι αγαπάμε το ποδόσφαιρο?

Εκ του Δ.Σ