“Καρφιά” Ψυχογυιού για την αποχή Πουλά από τη ψηφοφορία για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Δεν κατονομάζει αλλά “φωτογραφίζει” και επικρίνει τον βουλευτή Αργολίδας Ανδρέα Πουλά για την αποχή του από την ψηφοφορία του νομοσχεδίου για το γάμο ομόφυλων ζευγαριών σε ανακοίνωσή του ο πολιτευτής και μέλος της Κ.Ε του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ψυχογυιός.

Η ανακοίνωση

Η θέση του βουλευτή σημαίνει ευθύνη. Σημαίνει εκπροσώπηση και θάρρος της γνώμης του επί του νομοθετικού έργου. Σημαίνει προγραμματική και ιδεολογική συνέπεια. Ταυτόχρονα σημαίνει και συνείδηση και δύσκολες αποφάσεις.

Σίγουρα όμως ΔΕΝ σημαίνει ΑΠΟΧΗ. Δεν σημαίνει ψάρεμα ψηφοφόρων στα θολά νερά της σιωπής. Στη Βουλή εκλέγεται ο βουλευτής και πληρώνεται για να υπερ-ψηφίζει ή να κατά-ψηφίζει νομοσχέδια, ΟΧΙ για να απέχει. ΟΧΙ για να το βάζει στα πόδια ή να κρύβεται για να γυρίζει μετά στο χωριό του και να μην έχει πολιτικό κόστος.

Kαι εφόσον απέχει θα ήθελα να ακούσω ένα πολύ καλό επιχείρημα προς τους πολίτες που εκπροσωπεί για να συμμετέχουν και να μην απέχουν από τις επερχόμενες ευρωεκλογές ή τις μελλοντικές βουλευτικές και αυτοδιοικητικές εκλογές;

Και με τον χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ ΔΕΝ γίνεται.

Ψυχογυιός Παναγιώτης

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Share