Και επίσημα κάτοχος Μεταπτυχιακού ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης.
να σημαντικό προσωπικό και ακαδημαϊκό ορόσημο πέτυχε ο Δήμαρχος Επιδαύρου, Τάσος Χρόνης, ο οποίος ολοκλήρωσε με επιτυχία τις μεταπτυχιακές του σπουδές, αποδεικνύοντας ότι η διαρκής εξέλιξη και η κατάκτηση της γνώσης δεν σταματούν ποτέ.
Ο κ. Χρόνης είναι πλέον και επίσημα κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, έχοντας παρακολουθήσει το εξειδικευμένο Πρόγραμμα «Διακυβέρνηση και Δημόσιες Πολιτικές». Ένα αντικείμενο, αν μη τι άλλο, απόλυτα συνδεδεμένο με την πορεία του και την καθημερινή του ενασχόληση με την τοπική αυτοδιοίκηση και τη δημόσια διοίκηση.
Το «ευχαριστώ» στην οικογένεια και τους συνεργάτες
Σε κλίμα συγκίνησης και ικανοποίησης, ο Δήμαρχος εξέφρασε την βαθιά του ευγνωμοσύνη για την ολοκλήρωση αυτού του απαιτητικού κύκλου σπουδών. Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε, η επιτυχία αυτή δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την αμέριστη συμπαράσταση, τη βοήθεια και την υπομονή της συζύγου του, Ευγενίας Κοτσιάνη, των θυγατέρων του, αλλά και των στενών ανθρώπων του περιβάλλοντός του που στάθηκαν δίπλα του σε αυτή την προσπάθεια.
Εμπειρίες, γνώσεις και νέα αντίληψη
Η ακαδημαϊκή αυτή διαδρομή, πέρα από τον τίτλο σπουδών, προσέφερε στον Τάσο Χρόνη πλούσιες γνώσεις, σημαντικές γνωριμίες και, όπως ο ίδιος αναφέρει, μια διαφορετική σκέψη και αντίληψη των πραγμάτων, πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον.
Παράλληλα, στάθηκε ιδιαίτερα στη συνύπαρξη με τους συμφοιτητές του, σημειώνοντας τη χαρά του που μοιράστηκε αυτόν τον έντονο και απαιτητικό χρόνο με ανθρώπους που είχαν το ίδιο πάθος για εμβάθυνση της γνώσης. Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να δώσει συγχαρητήρια στα νέα παιδιά που αποφοίτησαν, εκφράζοντας την ευχή να ενισχύσουν σύντομα με τις δυνάμεις τους τον δημόσιο τομέα.
«Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Κλείνοντας αυτόν τον κύκλο με ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τους καθηγητές και τους συμφοιτητές του, ο Δήμαρχος Επιδαύρου έστειλε ένα ηχηρό και αισιόδοξο μήνυμα προς όλους:
Να κυνηγάτε τα όνειρά σας!! Έρχεται πάντα η ώρα… Έστω κ λίγο αργά…
Θερμά συγχαρητήρια στον Τάσο Χρόνη για την επιτυχία του και καλή αξιοποίηση των νέων επιστημονικών εφοδίων προς όφελος του τόπου μας!
