Αρωγός στην τηλε-εκπαίδευση και με πληρης υποστήριξη οι Σχολικές Επιτροπές.

0

Άρτια εξοπλισμένες και με πλήρη υποστήριξη οι σχολικές επιτροπές πέρασαν με άριστα της πρώτες εξετάσεις στην νέα πραγματικότητα της Τήλε-εκπαίδευσης. Ο Πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Φ. Οψιμούλης δήλωσε :

Η αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων τόσο της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης , όσο και της Δευτεροβάθμιας είναι πλέον δεδομένη και η Τήλε εκπαίδευση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Τόσο οι μικροί μας μαθητές όσο και οι εκπαιδευτικοί ενημερώνονται – προετοιμάζονται ώστε όλα να είναι έτοιμα τη Τετάρτη το μεσημέρι. Οι Σχολικές Επιτροπές είναι από τη πρώτη στιγμή δίπλα στους διευθυντές των σχολείων ώστε να υπάρξουν οι κατάλληλες υποδομές για να μπορούν οι εκπαιδευτικοί από το σχολείο τους να πραγματοποιήσουν τις τηλεδιασκέψεις.

Καθημερινά υπάρχει προμήθεια tablet, laptop, σταθερών υπολογιστών και γραφίδων ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν όλοι οι καθηγητές-δάσκαλοι και οι μαθητές από όπου και αν βρίσκονται και σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες του Δήμου μας. Εύχομαι να είμαστε όλοι πάλι μαζί σύντομα πίσω στις αίθουσες μαζί με τους φίλους μας και τους δασκάλους μας.

Αφήστε μια απάντηση