Αθ. Γαλανης : Εμείς οι … ανύπαρκτοι !!!

0

   

    Ανύπαρκτος = αυτός που δεν υπάρχει !!!
    Την έννοια της λέξης επιβεβαιώνουν όλα τα λεξικά!

    Αλήθεια, λέτε να μην υπάρχουμε ;;;

    Μα μέχρι σήμερα συμμετείχαμε σε 52 συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου με 326 θέματα, με καίριες και εμπεριστατωμένες  παρεμβάσεις – προτάσεις που ψηφίστηκαν αλλά και αρκετές καταψηφίσεις θεμάτων και προσφυγές στα ανώτατα όργανα όταν κρίθηκε απαραίτητο.
     Επιπλέον, χωρίς να έχει καταγραφεί ούτε μια παράβαση του κανονισμού λειτουργίας για τα μέλη της δημοτικής μας παράταξης. Το επιβεβαιώνει και το … απουσιολόγιο !!!

Κοίτα να δεις όμως που μας προβλημάτισε ο κ. Τσιλογιάννης με την παρέα του και την αναφορά στο δελτίο του «…η εκλεκτή συμπολίτευση χέρι-χέρι με την ελάσσονα
(εμείς την λέμε ανύπαρκτη) αντιπολίτευση…»
.
     Του απαντάμε ότι το θεσμικό περιεχόμενο και ο ρόλος της αντιπολίτευσης να ελέγχει, να παρακινεί, να παροτρύνει και με εισηγήσεις της να αναγκάζει την διοίκηση να προχωρήσει σε πρωτοβουλίες και έργα που έχει ανάγκη ο τόπος μας δεν λέγεται ανυπαρξία αλλά θέση ευθύνης που δυστυχώς δεν την γνωρίζει.

Ακολουθήσαμε όμως τη συμβουλή του και είδαμε το βίντεο στο σύνδεσμο που προτείνει.
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=p2ROvOaMFNI&t=5073s

Ακούσαμε τη φωνή μας, ακούσαμε τις θέσεις μας, ακούσαμε τις προτάσεις μας και διαπιστώσαμε ότι αυτές ήταν που τελικά υπερψηφίστηκαν…. Δόξα τω Θεώ!!!
Κάπου υπάρχουμε!!!

Ακούσαμε επίσης τον κ. Τσιλογιάννη να αγορεύει με περισπούδαστο ύφος, χωρίς προτάσεις και χωρίς θέσεις!

Ξαναδιαβάσαμε το δελτίο του «η θέση μας για τις ΑΠΕ είναι ξεκάθαρα θετική..»
αλλά δεν συμφωνεί με το συγκεκριμένο έργο γιατί «δεν υπάρχει χωροταξική μελέτη για την τοποθέτησή τους που να τις προβλέπει αφενός και αφετέρου τον αριθμό τους..».
     Μα στην αρχή του δελτίου του μιλάει για εγκατάσταση 11 συνολικά ανεμογεννητριών  εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Επιδαύρου(!). Τι δεν ξέρει ;;;;

Επίσης δεν συμφωνεί γιατί «Είναι βέβαιο από μελέτες πανεπιστημίων και οργανισμών ότι υπάρχει επιβάρυνση του περιβάλλοντος, του οικοσυστήματος και του μικροκλίματος της περιοχής». Ναι, αλλά δεν μας λέει σε ποιες μελέτες αναφέρεται.

Μάλλον του δικού του πανεπιστημίου θα είναι !!!

Εμείς οι ανύπαρκτοι λοιπόν, πήραμε τα ερωτήματα που τέθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την περιβαλλοντική μελέτη του εν λόγω έργου που την έχουμε μελετήσει όσο μας επέτρεψαν οι γνώσεις μας, και όπως υποσχεθήκαμε τα στείλαμε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
   
Θέλουμε εδώ να ευχαριστήσουμε θερμά το πανεπιστημιακό ίδρυμα και ιδιαίτερα τον Καθηγητή της Σχολής Χημικών Μηχανικών του Ε.Μ.Π. Κο Λυμπεράτο Γεράσιμο που ανταποκρίθηκε στο αίτημα μας και μας έστειλε τις απαντήσεις του πολύ σύντομα μάλιστα.

Εμείς οι ανύπαρκτοι δεν σταματήσαμε εδώ αλλά στείλαμε έγγραφο  στις 10 Σεπτεμβρίου  και στους Προέδρους των Κοινοτήτων Αδαμίου και Τραχειάς να συνεδριάσουν εκ νέου, λαμβάνοντας υπ’ όψιν την επιστολή του Ε.Μ.Π.

Εμείς οι ανύπαρκτοι, συμφωνούμε απολύτως με την προτροπή του κ. Τσιλογιάννη και της παρέας του να δείτε το βίντεο της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου και να το δείτε όλο, για «να διαπιστώσετε – να προβληματιστείτε – και πάνω απ’ όλα να γνωρίσετε και να αξιολογήσετε τις θέσεις και την συμπεριφορά όλων μας» όπως λέει.

Σίγουρα θα διαπιστώσετε επιπλέον ότι ο πολυπράγμων κ. Τσιλογιάννης μας προέκυψε και εξαιρετικός επιστήμονας αφήνοντας με ανοιχτό στόμα τους συνεργάτες του για πολλοστή φορά αλλά ευτυχώς ΟΧΙ ΕΜΑΣ. Προφανώς τους έχει πείσει ότι γνωρίζει περισσότερα και από τους καθηγητές των πανεπιστημίων!!!
     Αυτολεξεί σας επιστρέφουμε την λάσπη του ΄΄ανεμιστήρα σας΄΄ :
…Σταματήστε τους για το καλό όλων μας αλλά προπαντός για τις επόμενες γενιές, για τις οποίες έχουμε ιερή υποχρέωση.  

Εν πάση περιπτώσει επειδή δεν είμαστε διατεθειμένοι να πράξουμε τα ιδία σας λέμε ότι :


     Εμείς οι ανύπαρκτοι από την πρώτη κιόλας συνεδρίαση (πριν δυο χρόνια) του σημερινού Δ.Σ δηλώσαμε ότι είμαστε κοντά-δίπλα και υποστηρικτές σε ό,τι δεν υποκρύπτει πολιτική ή οικονομική συναλλαγή άμεσα ή έμμεσα. Σε ό,τι είναι θετικό για την ανάπτυξη του τόπου που ζούμε και για το καλό του συνδημότη μας που εκπροσωπούμε, πάντα με εμπεριστατωμένες απόψεις και όχι αερολογίες.

Εμείς οι ανύπαρκτοι σας λέμε ότι, δεν υποτιμήσαμε και δεν υποτιμάμε ούτε τη νοημοσύνη σας ούτε την κρίση σας.

Τα συμπεράσματα για άλλη μια φορά δικά σας.

Λυγουριό 18 Σεπτεμβρίου 2020

Για την δημοτική μας παράταξη

Ο επικεφαλής

Αθανάσιος Χρ. Γαλάνης

Αφήστε μια απάντηση