Στα 12εκ. Ευρώ ο προϋπολογισμός του Δήμου Επιδαύρου.

0

Τον προϋπολογισμό για το 2022 είχε ως θέμα η ειδική συνεδρίαση που έγινε στο Δήμο Επιδαύρου στις 22/12/2021. Ένας προϋπολογισμός 12.000.000€ περίπου, που είναι ίσως ο μεγαλύτερος όλων των ετών.

Αυτό οφείλεται σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τάσο Χρόνη στην ένταξη και το προγραμματισμό πολλών έργων και μελετών αξίας 6.000.000€ περίπου. Να τονίσουμε ότι τα έργα που εγγράφονται στον προϋπολογισμό κάθε Δήμου είναι έργα με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Επίσης τονίστηκε από τη μεριά της δημοτικής αρχής ότι είναι ενταγμένα έργα τόσο στη ΔΕΥΑΕΠ όσο και μέσω της Περιφερειας στο ΠΔΕ αλλά περίπου 9.000.000€.

Τονίστηκε επιπλέον οτι κοντά στις 100.000 δίνονται για υποχρεωτικά για συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορά  τα προσωπικά δεδομένα, τον εσωτερικό έλεγχο κλπ ενώ και ξεκαθαρίστηκε ότι τα χρήματα από τα Τέλη θα γυρίσουν ως ανταπόδοση στους δημότες στην καθαριότητα, εάν δεν είναι έτοιμο το εργοστάσιο απορριμάτων στην Τρίπολη έγκαιρα.

Στόχος του Δημάρχου και της δημοτικής πλειοψηφίας είναι το 2022 να αποτελέσει έτος όπου θα ξεκινήσουν όλα τα έργα. Στα “περίεργα” της βραδιάς τα θετικά λόγια των επικεφαλής της αντιπολίτευσης για το προϋπολογισμό, τον οποίο βέβαια καταψήφισαν!

Για την ιστορία ψηφίστηκε με 11 στους 21 ψήφους, αλλά.περνα ως ομόφωνη απόφαση, καθώς δεν υπήρχε εναλλακτική πρόταση.

Αφήστε μια απάντηση