Εικαστική έκθεση: «Σύγχρονη Δημιουργία στη Νέα Επίδαυρο».

0

Ο Δήμος Επιδαύρου εγκαινιάζει το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 στις 19:00 την Ομαδική Εικαστική Έκθεση Σύγχρονη Δημιουργία στη Νέα Επίδαυρο, η οποία θα φιλοξενηθεί στο κτήριο της Μόνιμης Έκθεσης του Ιδρύματος της Βουλής στο Μουσείο της Α΄ Εθνικής Συνέλευσης στη Νέα Επίδαυρο, από 24 Μαρτίου έως 1 Απριλίου 2023.

Επιμέλεια Έκθεσης: Αμαλία Παπαϊωάννου, Δρ Ιστορίας της Τέχνης Ευάγγελος Λιούγκας, Εικαστικός 

Συντονισμός Έκθεσης: Ευαγγελία Σμυρλή, Δημοτική Σύμβουλος 

Υποστήριξη: Δημήτριος Ρώτας, Αντιδήμαρχος Δήμου Επιδαύρου Χρήστος Γιαννάκης, Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ρουμελιώτης, Πρόεδρος Κοινότητας Νέας Επιδαύρου 

Διοργάνωση: Δήμος Επιδαύρου 

Επιμέλεια καταλόγου, Γραφιστικά: Αγγελίνα Βοσκοπούλου 

Εγκαίνια Έκθεσης : Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, 7 μ.μ. 

Διάρκεια έκθεσης: 24 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2023 

Ωράριο λειτουργίας: Σάββατο – Κυριακή 10 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 μ.μ. – 8 μ.μ. Δευτέρα – Παρασκευή: 5 μ.μ – 9 μ.μ. Μουσείο της Α΄ Εθνικής Συνέλευσης του Ιδρύματος της Βουλής, Πλατεία Α’ Εθνοσυνέλευσης, 42ο χλμ. Εθνικής Οδού Ισθμού – Επιδαύρου Νέα Επίδαυρος


ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ 

Ακολουθώντας πάντοτε τον παλμό των εξελίξεων, ο Δήμος Επιδαύρου παρουσιάζει στο Μουσείο της Α’ Εθνοσυνέλευσης μία εικαστική έκθεση αφιερωμένη στη σύγχρονη δημιουργία στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Είκοσι τέσσερεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες από την Ελλάδα, τη Γερμανία, την Κίνα και τη Ρωσία παρουσιάζουν μερικά από τα πιο πρόσφατα έργα τους σε παραδοσιακά και νέα μέσα. 

Ο κάθε ένας και η κάθε μία από αυτούς, με τη δική τους φωνή, με τον ξεχωριστό τους τρόπο έκφρασης, έρχονται να μας προσφέρουν νέες ιδέες και νέες εικόνες, να μας προβληματίσουν, να μας ευαισθητοποιήσουν, να μας χαρίσουν την απόλαυση της τέχνης. Τους υποδεχόμαστε με πολλή χαρά στον φορτισμένο ιστορικά χώρο της Νέας Επιδαύρου για να εξερευνήσουμε μαζί τους νέους κόσμους που μας προτείνουν. 

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Αναστάσιος Χρόνης 

Αφήστε μια απάντηση