Γ. Σαρρής : Οι πολίτες έχουν δικαιώματα και είμαστε εδώ για να τα υπερασπιστούμε.

0

Λυγουριό, Γιαννουλέικα, Κοκκινάδες, Χουνταλέικα, Άγιος Ανδρέας, Άγιος Δημήτριος, Καζολέικα, Τραχειά από τις 24 Απριλίου έως και σήμερα 28 Ιουλίου αντιμετωπίζουν επαναλαμβανόμενα προβλήματα υδροδότησης.

Ένας ολόκληρος Δήμος εδώ και τρεις ολόκληρους μήνες με προσωπική ευθύνη της Δημοτικής Αρχής και με φτηνές δικαιολογίες της διοίκησης της ΔΕΥΑ Επιδαύρου, προσπαθούν να κρύψουν την προχειρότητα και την ανικανότητά τους να εξασφαλίσουν στους δημότες μας το αυτονόητο: ΝΕΡΟ.

Η έλλειψη οργάνωσης, συντονισμού και προγραμματισμού των ζωτικών έργων υποδομής που απαιτεί η ομαλή υδροδότηση του Δήμου μας είναι φανερή. Και ακόμη είναι φανερή η απουσία μίας επίσημης συγνώμης στη θέση δικαιολογιών που μετά από 3 μήνες προβλημάτων δεν δικαιολογούνται!

Για όλα αυτά και για να αποκαλυφθεί και επισήμως το μέγεθος της ανεπάρκειας τους να προνοήσουν και να δράσουν ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ, ΕΓΚΑΙΡΑ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ σήμερα υπέβαλα επίσημη αίτηση ενημέρωσης στα γραφεία της ΔΕΥΑ.

Είμαι βέβαιος, ότι κατά την συνήθη τους πρακτική θα ακολουθήσει ένα λογίδριο πολιτικής αναίδειας εκ μέρους τους. Δεν πτοούμαι. Οι πολίτες έχουν δικαιώματα και είμαστε εδώ για να τα υπερασπιστούμε.

Ο επικεφαλής της “Δημιουργικής συνΕργασίας Επιδαύρου”

Ιωάννης Σαρρής

Αφήστε μια απάντηση