Φοίνικας Ν. Επιδαύρου: Ξεκίνησε ο σχεδιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο με 3 ανανεώσεις.

0

Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν με τον αρχηγό Παναγιώτη Τριμπονια , τον 29χρονο εκ των αρχηγών της ομάδας μας Χρηστο Καπλατζη για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά και τον Βαγγέλη Θωμά επίσης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Οι ανακοινώσεις :

Η σημαία για άλλη μια χρονια στον ιστό της…Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για πεμπτη συνεχόμενη σεζόν με τον αρχηγό Παναγιώτη Τριμπονια.
Ο 27χρονος μέσο αμυντικός θα ηγηθεί και φέτος της προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε καλη σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες.
Τριμπο για παντα εδω!!!
Ο βράχος της άμυνας στη θέση του και φέτος..
Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ανακοινώνει την επεκταση της συνεργασίας του για τεταρτη συνεχόμενη χρονια με τον 29χρονο εκ των αρχηγών της ομάδας μας Χρηστο Καπλατζη ο οποίος θα ηγηθεί της προσπάθειας για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε καλη σεζόν με υγεία και παντα επιτυχίες!!!
Vamos αρχηγέ!!!
Ο Α.Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοίνωσει την ανανέωση της συνεργασίας για τεταρτη συνεχόμενη χρονια,με έναν ακόμη εκ των αρχηγών της ομάδας μας Βαγγέλη Θωμά.
Ο 23χρονος με τεράστια προσόντα επιθετικος θα βοηθησει αναμφιβολα με την ποιότητα του και την αποτελεσματικότητα του στο σκοραρισμα για την εκπληρωσει των στόχων της ομάδας μας.
Του ευχόμαστε καλη σεζόν με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!
Vamos Βαγγελαρα!! 

Αφήστε μια απάντηση