Ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης στην του Δήμου Επιδαύρου από 17.7 ως και 1.9.2023.

0

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σας ενημερώνουμε ότι από 17/07/2023 έως 01/09/2023 θα πραγματοποιηθεί στην ιστοσελίδα ktimatologio.gov.gr και στην ενότητα Κτηματογράφηση, η ηλεκτρονική Προανάρτηση της κτηματολογικής βάσης για της περιοχές του Καλλικρατικού Δήμου Επιδαύρου (προ-καποδιστριακοί ΟΤΑ: Αγίου Δημηρίου, Αδαμίου, Αρκαδικού, Αρχαίας Επιδαύρου, Ασκληπιείου, Δημαίνης, Νέας Επιδαύρου και Τραχειάς) που περιλαμβάνει το αποτέλεσμα της επεξεργασίας των δηλώσεων που υποβλήθηκαν και των πληροφοριών που συλλέχθηκαν στο πλαίσιο της κτηματογράφησης. Με χρήση των κωδικών taxisnet μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα στοιχεία των δικαιωμάτων που σας αφορούν και των αντίστοιχων ακινήτων και να επαληθεύσετε την ορθότητα τους.

Εφόσον συμφωνείτε με τα στοιχεία της προανάρτησης, δεν χρειάζεται να προβείτε σε άλλη ενέργεια. Εφόσον δεν συμφωνείτε με κάποια από τα στοιχεία αυτά, έχετε δικαίωμα να υποβάλετε ατελώς αίτηση επανεξέτασης στοιχείων, εντός προθεσμίας σαράντα πέντε (45) ημερών από την ημερομηνία έναρξης της Προανάρτησης.

Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, την εξέταση των αιτήσεων επανεξέτασης στοιχείων που θα υποβληθούν και την αναμόρφωση των κτηματολογικών πινάκων, θα ακολουθήσει η διαδικασίας της Ανάρτησης.

Η συμμετοχή σας στη διαδικασία της Προανάρτησης είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζετε ότι τα δικαιώματα που δηλώσατε θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγετε άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2752029409 και στις ιστοσελίδες: www.syghronoktimatologio16.gr , www.ktima16.gr

Ερωτήσεις – διευκρινήσεις: Στο email KorArg.ktima5@gmail.com

Δ/ση γραφείου κτηματογράφησης: Γραφείο Κτηματογράφησης Ναυπλίου, Άργους 109, Τ.Κ. 21100, Ναύπλιο

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00-16.00 και κάθε Τετάρτη 8.00-20.00

Αφήστε μια απάντηση