Ολοκληρώθηκε το 2ο Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου – Η τελετή απονομής.

0

Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου ολοκληρώθηκε με μια πανέμορφη και ζεστή Τελετή Απονομής των Βραβείων στις 23 Σεπτεμβρίου 2023, παρουσία εκλεκτών προσκεκλημένων, σκηνοθετών, παραγωγών, σεναριογράφων, ηθοποιών, καλλιτεχνών, δημοσιογράφων, φίλων του σινεμά και της τέχνης και τοπικών παραγόντων!

Με βάση το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Επιδαύρου στο Λυγουριό Αργολίδας, στην περιοχή του οποίου βρίσκεται το γνωστό αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου, το φεστιβάλ υποδέχτηκε κοινό και δημιουργούς για μια πανέμορφη και ζεστή τελετή απονομής των Βραβείων του φεστιβάλ.

Εξαιρετικά σημαντικό κινηματογραφικό και πολιτιστικό γεγονός για την περιοχή, το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου έχει δεχθεί εξαιρετικές συμμετοχές στο διαγωνιστικό του, τόσο για τις ταινίες, όσο και για τα σενάρια.

Ιστοσελίδα με σχετικές πληροφορίες για το φεστιβάλ: www.epidaurusfilmfestival.com

Τα βραβεία του 2ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου 2023 θα τα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο:www.epidaurusfilmfestival.com/awards.htm

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό, θα βρείτε στη σελίδα του φεστιβάλ στο facebook: www.facebook.com/epidaurusfilmfestival

ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου έχει σαν στόχο να γίνει ένα διεθνές σημείο συνάντησης για τον κινηματογράφο από όλο τον κόσμο. Στοχεύει επίσης στη σύνδεση του αρχαίου Ελληνικού δράματος με τον κινηματογράφο και τις άλλες τέχνες.

Εμπνευστής και δημιουργός του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου είναι ο σκηνοθέτης, εικαστικός και συγγραφέας Χρήστος Προσύλης.

Το φεστιβάλ αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε με την οργανωτική και γενικότερη υποστήριξη και τεχνογνωσία του Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου Λονδίνου. Επίσης με την υποστήριξη και οργανωτική επιμέλεια και φροντίδα του Ινστιτούτου Κώδικα Υποκριτικής (Acting Code Institute).

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Επιδαύρου, έχει επίσης την υποστήριξη του τοπικού Δήμου Επιδαύρου καθώς και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Επιδαύρου και του τοπικού ιστορικού πολιτιστικού Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού «Ο Καββαδίας».

Καλλιτεχνική Διεύθυνση: ο σκηνοθέτης Χρήστος Προσύλης

Χορηγός Επικοινωνίας: ΕΡΤ

Αφήστε μια απάντηση