Το ευχαριστήριο μήνυμα του Φοίνικα στον απερχόμενο προπονητή του Δημήτρη Κρεμμύδα.

0

O Πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΦΟΙΝΙΚΑ αισθάνονται την ειλικρινή ανάγκη να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τον μέχρι πρότινος προπονητή της ομάδας μας Δημήτρη Κρεμμύδα για την πολύχρονη ανιδιοτελή προσφορά του στον Σύλλογο.

Ο Δημήτρης Κρεμμύδας δεν ήταν μόνο προπονητής, συνεισέφερε στην οργάνωση και τη λειτουργία του Συλλόγου μας, μα πάνω από όλα δίδαξε με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια ήθος και υπευθυνότητα.

Μαζί είχαμε τη χαρά να ζήσουμε συγκινήσεις μοναδικές, όπως ανόδους κατηγοριών, την κατάκτηση του κυπέλλου και του Super cup της ΕΠΣ Αργoλίδας ,καθώς και την πρωτόγνωρη για όλους μας εμπειρία της επιτυχημένης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας της Ελλάδας για τρία χρονια.

Μπορεί οι δρόμοι μας να χώρισαν την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά (εξαιτίας ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεών του) όμως ο Δημήτρης Κρεμμύδας είναι και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της οικογενείας του ΦΟΙΝΙΚΑ κι ένας άνθρωπος που έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Συλλόγου μας. “Κόουτς σε ευχαριστούμε πολύ” και …”εις το επανιδείν”…!!!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΦΟΙΝΙΚΑ ΝΕΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ

Αφήστε μια απάντηση