3 προσλήψεις στο πωλητήριο Επιδαύρου (Ο.Δ.Α.Π.).

0

Συνολικά 3 άτομα με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου θα προσληφθούν για την κάλυψη αναγκών της Κεντρικής Υπηρεσίας του Οργανισμού Διαχείρισης & Ανάπτυξης Πολιτιστικών Πόρων (Ο.Δ.Α.Π.) στο πωλητήριο Επιδαύρου στον Αρχαιολογικό Χώρο. 

Υπηρεσία – Τόπος Απασχόλησης – Ειδικότητα – Διάρκεια σύμβασης – Αριθμός ατόμων :

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (Πωλητήριο: Επιδαύρου) ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ (Δ. Επιδαύρου) Π.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΔΕ ΠΩΛΗΣΕΩΝ 8 μήνες (3 άτομα)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό, κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στο πρωτόκολλο της υπηρεσίας κατά τις εργάσιμες ημέρες (από 09:00πμ έως 13:00 μμ), είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ, ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57 Τ.Κ. 10564 – ΑΘΗΝΑ (3ος όροφος), απευθύνοντάς την στο Τμήμα Προσωπικού, με την αναφορά ότι πρόκειται για την αίτηση υποψηφιότητας για την ΣΟΧ 2/2023 (τηλ. επικοινωνίας: 210-3722550-579-580).

 Για την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων θα υπάρξει νεότερη δημοσίευση.

Αφήστε μια απάντηση