Ο Τάσος Χρόνης στο Notospress.gr: «Τα αναπτυξιακά προγράμματα θα κρατήσουν τους νέους στην Επίδαυρο»

ο πλάνο του αναφορικά με την νέα τετραετία και τα αναπτυξιακά προγράμματα που θα τρέξουν και θα κρατήσουν τους νέους στον τόπο τους, ανέλυσε ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης στo Notospress.gr

Ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης μίλησε στο Notospress.gr για τις προκλήσεις της νέας τετραετίας που έρχεται με εκείνον στον δημαρχιακό θώκο, την ανανέωση του δημοτικού συμβουλίου με νέα στελέχη, με όρεξη αλλά και τις προτεραιότητες σε άμεσο επίπεδο, μέσα στο 2024 που είναι όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ενίσχυση των κοινωνικών δομών πρόνοιας και περίθαλψης στον Δήμο Επιδαύρου.

Επίσης στάθηκε στην διεθνή αναγνωρισημότητα της Επιδαύρου και το αποτύπωμα που αφήνει η επίσκεψη τουλάχιστον 600.000 επισκεπτών σε ετήσια βάση στους ιστορικούς τόπους της Επιδαύρου, μεταξύ αυτών στο πασίγνωστο Αρχαίο Θέατρο του οποίου τα έργα για την μετατροπή της εισόδου θα προχωρήσουν, το Κάστρο και το Μουσείο της Εθνοσυνέλευσης καθώς και η Μυκηναϊκή γέφυρα.

Τέλος σε σχέση με το Brain gain και την παραμονή των νέων ανθρώπων στο τόπο της Επιδαύρου ο κ. Χρόνης δήλωσε: «Tα αναπτυξιακά προγράμματα τα οποία θα τρέξουμε, θα δώσουν ώθηση, θα ανοίξουν πολλές και καλές δουλειές και θα αφήσουν ένα ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα στην νέα τετραετία. Όμως αυτό από μόνο του δεν φτάνει καθώς καταλαβαίνετε ότι χρειάζεται και η ιδιωτική πρωτοβουλία προς αυτή την κατεύθυνση».

Πηγή : notospress.gr