Στην ορκωμοσία του Χρόνη ο Τάσος Μούγιος Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων.

Στην ορκωμοσία του επανεκλεγέντα Δημάρχου Επιδαύρου Τάσου Χρόνη βρέθηκε ο νέος Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων Τάσος Μούγιος. Με ανάρτηση του ευχήθηκε καλή και παραγωγική θητεία

Φίλες και φίλοι

Το προηγούμενο διάστημα και μετά από κάλεσμα-πρόσκληση παρευρέθηκα στις ορκωμοσίες, νέων και επανεκλεγμένων, Δημάρχων και Δημοτικών Αρχών.

-Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκα στην ορκωμοσία του επανεκλεγέντος, ακούραστου και δημιουργικού Δήμαρχου Βάρης, Βούλας Βουλιαγμένης κου Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, εκεί είχα την ευκαιρία να συζητήσω και να ανταλλάξω απόψεις με τον Υπουργό Επικρατείας κο Μάκη Βορίδη, με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Σαρωνικού, νεότερο στην Ελλάδα και, πλέον, φίλο μου κο Δημήτρη Παπαχρήστου και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κο Διονύση Γεωργουλόπουλο.

-Το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκα στην ορκωμοσία του νεοεκλεγέντος, συντοπίτη και φίλου Δημάρχου Πόρου κου Γιώργου Κουτουζή, με τον οποίο συμφωνήσαμε τη διαρκή συνεργασία και τις συνέργειες των Δήμων μας.

-Το απόγευμα της ίδια ημέρας, παρευρέθηκα στην ορκωμοσία του επανεκλεγέντος και φίλου Δημάρχου Επιδαύρου κου Τάσου Χρόνη, στην οποία είχα την ευκαιρία να γνωριστώ και να ανταλλάξω απόψεις με τον νέο Δήμαρχο Ναυπλιεων κο Δημήτρη Ορφανό και με τον Διοικητή του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως, ο οποίος θα συνδράμει με όποιο τρόπο μπορεί σε θέματα που σχετίζονται με το νοσοκομείο που διοικεί.

-Την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, παρευρέθηκα στην ορκωμοσία του Δημάρχου Αθηναίων κου Χάρη Δούκα, όπου είχα την τιμή να συζητήσω με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Θεόδωρο Λιβάνιο, καθ’ ύλην αρμόδιο για τα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης και τον απερχόμενο Δήμαρχο Αθηναίων κο Κώστα Μπακογιάννη.

Τους ευχαριστώ όλους θερμά για τη φιλοξενία τους και την επικοινωνία.

Εύχομαι σε όλους τους Δημάρχους και τις Δημοτικές Αρχές να έχουμε καλή και παραγωγική θητεία, για το καλό των συνδημοτών μας.

Ας στηρίξουμε ο ένας Δήμος τον άλλο και ας προσπαθούμε κάθε μέρα για το καλύτερο, γιατί μόνο έτσι θα πετύχουμε.

Τάσος Μούγιος

Δήμαρχος Τροιζηνίας-Μεθάνων